( (

Meram Belediyespor Taekwondo Takımı Şampiyonaya Damga Vurdu

Spor 12.11.2019 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Belediyespor Taekwondo Takımı Şampiyonaya Damga Vurdu

Karaman’da gerçekleştirilen Uğur Demirel Kulüpler Taekwondo Şampiyonasına Meram Belediyespor damga vurdu. Kulüp sporcuları şampiyonadan 5 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attılar.
03-09 Kasım tarihleri arasında 5 ay önce hayatını kaybeden eski Başhekim Uğur Demirel anısına Karaman’da gerçekleştirilen Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında Meram Belediyespor rüzgarı esti. 13 ilden 40 kulüp ve 440 sporcunun katıldığı şampiyonada Meram Belediyespor 5 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.                   “KULÜP SPORCULARIMIZ YİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ”   Ankara, Antalya, Adana, Aksaray, Burdur, Niğde, Nevşehir, Mersin, Samsun, Kırşehir, Konya, Osmaniye ve Karaman’dan sporcuların katıldığı şampiyona Kazımkarabekir kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olması müsabakalarda heyecan ve çekişmeyi katladı. Antrenörlüğünü Kerem Öz ve Canan Darıcı’nın yaptığı Meram Belediyespor Taekwondo takımından madalya kazanan isimler ve kategorileri ise şöyle;     Ravza Nur Baygın            Yıldızlar kategorisinde                    55 kg’da              1. Nisa Nur Uysal                 Gençler kategorisinde                     59 kg’da              1. Fatma Nur Pekkişçi        Gençler kategorisinde                     +68 kg’da              1. Ali Ateş                               Büyükler kategorisinde                  74 kg’da              2. Melisa Nur Uysal             Büyükler kategorisinde                     62 kg’da              1. İkra Batmaz                       Gençler kategorisinde                    49 kg’da               1. Şevval Sude Uysal          Gençler kategorisinde                      49 kg’da               3. Arzu Dilruba Ak                Gençler kategorisinde                      63’kg’da              3.   Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada şampiyonada başarı elde ederek madalya alan sporcuları kutladı. Azim, sabır ve gayretle çalışan sporcuların muhakkak başarı elde ettiğine dikkat çeken Başkan Kavuş, “Sadece madalya alan sporcularımızı değil, bu çalışkanlığı gösteren ve ne olursa olsun devam ettiren tüm sporcularımız büyük bir takdiri hak ediyor. Bu çalışmayı ortaya koyan arkadaşlarımız nihayetinde başarı elde ediyorlar. Bu şampiyonada da yüzümüzü güldüren sporcularımızı ve hocalarını en samimi duygularımla kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini umut ediyorum” diye konuştu. 
Karaman’da gerçekleştirilen Uğur Demirel Kulüpler Taekwondo Şampiyonasına Meram Belediyespor damga vurdu. Kulüp sporcuları şampiyonadan 5 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attılar.

03-09 Kasım tarihleri arasında 5 ay önce hayatını kaybeden eski Başhekim Uğur Demirel anısına Karaman’da gerçekleştirilen Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında Meram Belediyespor rüzgarı esti. 13 ilden 40 kulüp ve 440 sporcunun katıldığı şampiyonada Meram Belediyespor 5 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

 

                “KULÜP SPORCULARIMIZ YİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ”

 

Ankara, Antalya, Adana, Aksaray, Burdur, Niğde, Nevşehir, Mersin, Samsun, Kırşehir, Konya, Osmaniye ve Karaman’dan sporcuların katıldığı şampiyona Kazımkarabekir kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olması müsabakalarda heyecan ve çekişmeyi katladı.

Antrenörlüğünü Kerem Öz ve Canan Darıcı’nın yaptığı Meram Belediyespor Taekwondo takımından madalya kazanan isimler ve kategorileri ise şöyle;  

 

  • Ravza Nur Baygın            Yıldızlar kategorisinde                    55 kg’da              1.
  • Nisa Nur Uysal                 Gençler kategorisinde                     59 kg’da              1.
  • Fatma Nur Pekkişçi        Gençler kategorisinde                     +68 kg’da              1.
  • Ali Ateş                               Büyükler kategorisinde                  74 kg’da              2.
  • Melisa Nur Uysal             Büyükler kategorisinde                     62 kg’da              1.
  • İkra Batmaz                       Gençler kategorisinde                    49 kg’da               1.
  • Şevval Sude Uysal          Gençler kategorisinde                      49 kg’da               3.
  • Arzu Dilruba Ak                Gençler kategorisinde                      63’kg’da              3.

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada şampiyonada başarı elde ederek madalya alan sporcuları kutladı. Azim, sabır ve gayretle çalışan sporcuların muhakkak başarı elde ettiğine dikkat çeken Başkan Kavuş, “Sadece madalya alan sporcularımızı değil, bu çalışkanlığı gösteren ve ne olursa olsun devam ettiren tüm sporcularımız büyük bir takdiri hak ediyor. Bu çalışmayı ortaya koyan arkadaşlarımız nihayetinde başarı elde ediyorlar. Bu şampiyonada da yüzümüzü güldüren sporcularımızı ve hocalarını en samimi duygularımla kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini umut ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (