( (

Meram Belediyespor Kung Fu Takımı Tarih Yazdı!

Spor 14.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Belediyespor Kung Fu Takımı Tarih Yazdı!

Turnuvadan 10 madalya ile dönün sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, şampiyonlukların ve madalyaların kulüp sporcuları için artık bir gelenek haline geldiğini söyledi.  Katıldıkları her turnuvadan başarılı sonuçlarla dönerek Konya ve Meram’ın gururu haline gelen Meram Belediyespor Kung fu takımı, 30 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında 12 ülkeden 570 sporcunun katılımıyla Ankara da düzenlenen “Uluslararası Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Avrasya Balkan Open Wushu Kung Fu Bay-Bayan Sanda ve Taolu Şampiyonası”nda yine destan yazdı. Turnuvaya 12 sporcuyla katılan Meram Belediyespor Kulübü sporcuları 10 madalya kazandı.     TAKIM OYUNCULARI TURNUVADAN 10 MADALYA İLE DÖNDÜ  Meram Belediyespor Kung Fu Takımının aldığı dereceler ve madalya kazanan sporcuların isimleri ise şöyle;  SANDA Reyhan GÜL                                         45kg       Balkan 1. si Betül DEMİRBAŞ                                  48kg       Balkan 1. si Şerife DEMİRBAŞ                                 60kg       Balkan 2. si Raziye DEMİRBAŞ                                +70kg     Balkan 2. si H.Eylem ÖZKAY                                   60kg       Balkan 2. si Zeynep ADIBELLİ                                 56kg       Balkan 2. si Yunus Emre ALTINSARI                      56kg       Balkan 2. si Mustafa DEDE                                      65kg       Balkan 3. sü Yusuf KARABAĞ                                  48kg       Balkan 3. sü   TAO Osman ÖZKAY                                      Cailifo     Balkan 1. si                   BAŞKAN KAVUŞ; “BU MİLLETİN EVLATLARI İÇİN NE YAPSAK AZDIR”  Dereceye giren girmeyen tüm sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Yaklaşık 600 sporcunun iştirakiyle gerçekleşen uluslar arası bir turnuvaya 12 sporcu ile katılıp 3 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönmüş olmak tam anlamıyla destan yazmaktır. Bu büyük başarının altında imzası olun herkesi kutluyorum. Sporcularımızın özverili gayretli çalışmalarının sonucunda aldıkları bu başarılarda ne kadar mutlu oluyorlarsa, biz de en az onlar kadar mutlu oluyor, gurur duyuyoruz. Onlar bize şunu bir kez daha gösterdiler ki; Az bir imkan sunulduğunda dahi bu milletin evlatları en büyük başarılara kolaylıkla ulaşıyorlar. Bu sebeple gençlerimiz için ne yapsak azdır” diye konuştu.         

Turnuvadan 10 madalya ile dönün sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, şampiyonlukların ve madalyaların kulüp sporcuları için artık bir gelenek haline geldiğini söyledi.


 Katıldıkları her turnuvadan başarılı sonuçlarla dönerek Konya ve Meram’ın gururu haline gelen Meram Belediyespor Kung fu takımı, 30 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında 12 ülkeden 570 sporcunun katılımıyla Ankara da düzenlenen “Uluslararası Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Avrasya Balkan Open Wushu Kung Fu Bay-Bayan Sanda ve Taolu Şampiyonası”nda yine destan yazdı. Turnuvaya 12 sporcuyla katılan Meram Belediyespor Kulübü sporcuları 10 madalya kazandı.


    TAKIM OYUNCULARI TURNUVADAN 10 MADALYA İLE DÖNDÜ


 Meram Belediyespor Kung Fu Takımının aldığı dereceler ve madalya kazanan sporcuların isimleri ise şöyle; 


SANDA


Reyhan GÜL                                         45kg       Balkan 1. si


Betül DEMİRBAŞ                                  48kg       Balkan 1. si


Şerife DEMİRBAŞ                                 60kg       Balkan 2. si


Raziye DEMİRBAŞ                                +70kg     Balkan 2. si


H.Eylem ÖZKAY                                   60kg       Balkan 2. si


Zeynep ADIBELLİ                                 56kg       Balkan 2. si


Yunus Emre ALTINSARI                      56kg       Balkan 2. si


Mustafa DEDE                                      65kg       Balkan 3. sü


Yusuf KARABAĞ                                  48kg       Balkan 3. sü


 


TAO


Osman ÖZKAY                                      Cailifo     Balkan 1. si


 


                BAŞKAN KAVUŞ; “BU MİLLETİN EVLATLARI İÇİN NE YAPSAK AZDIR”


 Dereceye giren girmeyen tüm sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Yaklaşık 600 sporcunun iştirakiyle gerçekleşen uluslar arası bir turnuvaya 12 sporcu ile katılıp 3 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönmüş olmak tam anlamıyla destan yazmaktır. Bu büyük başarının altında imzası olun herkesi kutluyorum. Sporcularımızın özverili gayretli çalışmalarının sonucunda aldıkları bu başarılarda ne kadar mutlu oluyorlarsa, biz de en az onlar kadar mutlu oluyor, gurur duyuyoruz. Onlar bize şunu bir kez daha gösterdiler ki; Az bir imkan sunulduğunda dahi bu milletin evlatları en büyük başarılara kolaylıkla ulaşıyorlar. Bu sebeple gençlerimiz için ne yapsak azdır” diye konuştu.       


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (