( (

Meram Belediyespor’da Milli Gurur

Spor 05.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Belediyespor’da Milli Gurur

 Konya’da gerçekleşen Türkiye Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Besra Duman, Yasemin Ceylan ve Sibel Çam kendi kilolarındaki kategorilerde şampiyon olarak kürsüye çıktılar.   Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Belediyespor’da bedensel engelli halterciler, 31 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Şampiyonası’na damga vurdu. 55 kg’da Besra Duman 108 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu olurken 61 kg’da Yasemin Ceylan Baydar 100 kg kaldırarak birincilik kürsüsüne çıktı. Yine Meram Belediyesporlu Sibel Çam ise 67 kg kategorisinde 108 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı.  MERAM BELEDİYESPORLU SPORCULAR MİLLİ TAKIM KAMPINDA Meram Belediyesporlu Nazmiye Muslu Muratlı, Besra Duman, Sibel Çam ve Yasemin Ceylan Baydar 25 Mayıs’ta Fransa’da gerçekleşecek olan Bedensel Engelliler Halter Avrupa Şampiyonası için Antalya’ya giderek milli takım kampına katıldılar. Sporcular, Avrupa Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil ederek podyumda ter dökecekler.  SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediyesporlu sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı kutlarken “Kulübümüz, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gösterdikleri başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyorlar. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Avrupa Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil edecekler. Fransa’da gösterecekleri başarılarla İstiklal Marşımızı okutacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum. Meram Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya katkımız devam edecek” dedi.

 Konya’da gerçekleşen Türkiye Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Besra Duman, Yasemin Ceylan ve Sibel Çam kendi kilolarındaki kategorilerde şampiyon olarak kürsüye çıktılar. 


 Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Belediyespor’da bedensel engelli halterciler, 31 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Şampiyonası’na damga vurdu. 55 kg’da Besra Duman 108 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu olurken 61 kg’da Yasemin Ceylan Baydar 100 kg kaldırarak birincilik kürsüsüne çıktı. Yine Meram Belediyesporlu Sibel Çam ise 67 kg kategorisinde 108 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı.


 MERAM BELEDİYESPORLU SPORCULAR MİLLİ TAKIM KAMPINDA


Meram Belediyesporlu Nazmiye Muslu Muratlı, Besra Duman, Sibel Çam ve Yasemin Ceylan Baydar 25 Mayıs’ta Fransa’da gerçekleşecek olan Bedensel Engelliler Halter Avrupa Şampiyonası için Antalya’ya giderek milli takım kampına katıldılar. Sporcular, Avrupa Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil ederek podyumda ter dökecekler.


 SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediyesporlu sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı kutlarken “Kulübümüz, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gösterdikleri başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyorlar. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Avrupa Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil edecekler. Fransa’da gösterecekleri başarılarla İstiklal Marşımızı okutacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum. Meram Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya katkımız devam edecek” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (