( (

Meram Belediyespor Antalya’dan 22 Madalya İle Döndü

Spor 17.02.2020 - 14:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Belediyespor Antalya’dan 22 Madalya İle Döndü

Meram Belediyespor 3-13 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında 22 madalya ile döndü. 3 bin sporcunun katıldığı şampiyonada sporcularımız, üç ayrı etapta 12 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak büyük başarı elde etti.
Meram Belediyespor, 3 – 13 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında 22 madalya kazanarak adeta tarih yazdı. Şampiyonanın ilk iki etabında 12 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya alan kulüp sporcuları 3. etap olan büyüklerde de 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandılar. 3 bin sporcunun katıldığı turnuvada kazanılan 22 madalya ile Meram Belediyespor kulübü sporcuları önemli bir başarıya imza atmış oldu.                   MERAM BELEDİYESPOR İLK İKİ ETABA DAMGA VURMUŞTU     Şampiyonanın 1. Etabı olan 14 yaşına kadar minikler ve yıldızlar karşılaşmalarına 4 Tao ve 5 Sanda sporcusu ile katılan Meram Belediyespor, Tao’da 9 altın, 3 bronz madalya kazanmış, Sanda ve Light Sanda branşında da 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya almıştı. Şampiyonanın 15-18 yaş gençlerin karşılaştığı 2. Etapta ise Meram Belediyesporlu gençler 2 altın ve 1 gümüş kazanmışlardı. 18-40 yaş büyükler karşılaşmalarında da İsa Dilbaz Light Sanda Türkiye 2.’si, Rahim Özbek Tui Shou Türkiye 2.’si, Muhammed Mahmmut Tartan Sanda Türkiye 3.’sü, Alican Özbek Light Sanda da Türkiye 3.’sü oldu. Yılmaz Murat ve Mehmet Altınsarı’nın antrenörlüğünü yaptığı  Meram Belediyespor Wushu Kung Fu takımının 1. ve 2. Etaplarında derece alanların isimleri ise şöyle; Etap Taolu             -       Salih Doğru                                  3 Kategoride 1.’lik  Mevlana Şems Özdemir            1 Kategoride 1.’lik - 1 Kategoride 3.’lük Sıla Özge Öden                           4 Kategoride 1.’lik               Hatice Nur Küçüktanık               1 Kategoride 1.’lik – 1 Kategoride ise 3.’lük  Sanda                     -       Ahmet Aygün      1.  Defne Temur       2. Kamil Ünlü            3.                                        -       Yusuf Karabağ      1. Reyhan Gül            1. Raziye Demirbaş   2.
Meram Belediyespor 3-13 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında 22 madalya ile döndü. 3 bin sporcunun katıldığı şampiyonada sporcularımız, üç ayrı etapta 12 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak büyük başarı elde etti.

Meram Belediyespor, 3 – 13 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında 22 madalya kazanarak adeta tarih yazdı. Şampiyonanın ilk iki etabında 12 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya alan kulüp sporcuları 3. etap olan büyüklerde de 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandılar. 3 bin sporcunun katıldığı turnuvada kazanılan 22 madalya ile Meram Belediyespor kulübü sporcuları önemli bir başarıya imza atmış oldu.

 

                MERAM BELEDİYESPOR İLK İKİ ETABA DAMGA VURMUŞTU  

 

Şampiyonanın 1. Etabı olan 14 yaşına kadar minikler ve yıldızlar karşılaşmalarına 4 Tao ve 5 Sanda sporcusu ile katılan Meram Belediyespor, Tao’da 9 altın, 3 bronz madalya kazanmış, Sanda ve Light Sanda branşında da 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya almıştı. Şampiyonanın 15-18 yaş gençlerin karşılaştığı 2. Etapta ise Meram Belediyesporlu gençler 2 altın ve 1 gümüş kazanmışlardı. 18-40 yaş büyükler karşılaşmalarında da İsa Dilbaz Light Sanda Türkiye 2.’si, Rahim Özbek Tui Shou Türkiye 2.’si, Muhammed Mahmmut Tartan Sanda Türkiye 3.’sü, Alican Özbek Light Sanda da Türkiye 3.’sü oldu. Yılmaz Murat ve Mehmet Altınsarı’nın antrenörlüğünü yaptığı  Meram Belediyespor Wushu Kung Fu takımının 1. ve 2. Etaplarında derece alanların isimleri ise şöyle;

Etap Taolu             -       Salih Doğru                                  3 Kategoride 1.’lik 

  • Mevlana Şems Özdemir            1 Kategoride 1.’lik - 1 Kategoride 3.’lük
  • Sıla Özge Öden                           4 Kategoride 1.’lik              
  • Hatice Nur Küçüktanık               1 Kategoride 1.’lik – 1 Kategoride ise 3.’lük 

Sanda                     -       Ahmet Aygün      1.

  •  Defne Temur       2.
  • Kamil Ünlü            3.

                                       -       Yusuf Karabağ      1.

  • Reyhan Gül            1.
  • Raziye Demirbaş   2.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (