( (

Medeniyet Okulu Anaokullarında

Eğitim 10.03.2020 - 15:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Medeniyet Okulu Anaokullarında

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerinin yanı sıra anaokulu öğrencilerine de milli ve manevi değerlerimiz eğlenceli yollarla öğretiliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi okullarda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. İlkokul 4. ve 5. sınıf öğrencilerine dergiler dağıtıp çat kapı tiyatro oyunları sergileyerek öğrencilerin bilinçlenmesine katkıda bulunan Medeniyet Okulu, anaokulu öğrencilerine de ulaşarak yaygınlaşmaya devam ediyor. Medeniyet Okulu kapsamında anaokullarında eğitim gören minik öğrencilere kukla oyunu ile değerlerimiz aktarılıyor. Kukla oyunu ile birlikte eğitici drama etkinliklerine de katılan öğrencilerin zihinsel anlamda gelişimlerine katkı sağlanırken çocuklara sağlıklı yaşamın önemi de anlatılıyor.  
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerinin yanı sıra anaokulu öğrencilerine de milli ve manevi değerlerimiz eğlenceli yollarla öğretiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi okullarda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

İlkokul 4. ve 5. sınıf öğrencilerine dergiler dağıtıp çat kapı tiyatro oyunları sergileyerek öğrencilerin bilinçlenmesine katkıda bulunan Medeniyet Okulu, anaokulu öğrencilerine de ulaşarak yaygınlaşmaya devam ediyor.

Medeniyet Okulu kapsamında anaokullarında eğitim gören minik öğrencilere kukla oyunu ile değerlerimiz aktarılıyor. Kukla oyunu ile birlikte eğitici drama etkinliklerine de katılan öğrencilerin zihinsel anlamda gelişimlerine katkı sağlanırken çocuklara sağlıklı yaşamın önemi de anlatılıyor.

 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (