( (

M. Fatih Çıtlak Kitaplarını İmzaladı, Okurlarıyla Sohbet Etti.

Kültür Sanat 15.12.2019 - 18:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

M. Fatih Çıtlak Kitaplarını İmzaladı, Okurlarıyla Sohbet Etti.

Araştırmacı Yazar M. Fatih Çıtlak, İRFA Şeb-i Arûs etkinlikleri kapsamında Kitap Günleri’nde okurlarıyla buluştu.
İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde her yıl gerçekleştirilen imza gününe okurların ilgisi bu yıl da yoğun oldu. Kitap severlerin M. Fatih Çıtlak ile sohbet etme imkânı da bulduğu programda Kırk Mektup, Huzur Defteri, Ben Dervişim Diyene, Nur Kandili, ve Aşkın Bir Noktası adlı kitaplar okurlar için imzalandı. Konyalıların yoğun sevgi ve ilgi gösterdiği M. Fatih Çıtlak okurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlarla bir süre sohbet etti.
Araştırmacı Yazar M. Fatih Çıtlak, İRFA Şeb-i Arûs etkinlikleri kapsamında Kitap Günleri’nde okurlarıyla buluştu.

İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde her yıl gerçekleştirilen imza gününe okurların ilgisi bu yıl da yoğun oldu.
Kitap severlerin M. Fatih Çıtlak ile sohbet etme imkânı da bulduğu programda Kırk Mektup, Huzur Defteri, Ben Dervişim Diyene, Nur Kandili, ve Aşkın Bir Noktası adlı kitaplar okurlar için imzalandı.
Konyalıların yoğun sevgi ve ilgi gösterdiği M. Fatih Çıtlak okurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlarla bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (