( (

Lokman Hekim Başarıya Doymuyor

Spor 24.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Lokman Hekim Başarıya Doymuyor

Başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Kollektif başarıda kızlarda ve erkeklerde geleneği sürdürdü. Özel Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız takımı Türkiye grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Özel Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beden eğitim öğretmeni ve takım antrenörü Ramazan Umut Candan olul olarak spor branşlarında başarıyı gelenek haline getirdiklerini belirterek; “Derslerde olduğu gibi sosyal aktivitelerde öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye devam ediyoruz. Kızlarımızla Türkiye grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. İnşallah bu müsabakalardan başarı ile döneceğimize inanıyorum” dedi. Okul Müdürü Osman Kabalak tüm sporcuları   tebrik etti.

Başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Kollektif başarıda kızlarda ve erkeklerde geleneği sürdürdü. Özel Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız takımı Türkiye grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.


Özel Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beden eğitim öğretmeni ve takım antrenörü Ramazan Umut Candan olul olarak spor branşlarında başarıyı gelenek haline getirdiklerini belirterek; “Derslerde olduğu gibi sosyal aktivitelerde öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye devam ediyoruz. Kızlarımızla Türkiye grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. İnşallah bu müsabakalardan başarı ile döneceğimize inanıyorum” dedi. Okul Müdürü Osman Kabalak tüm sporcuları   tebrik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (