( (

Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde Gençlerimiz Sanat ve Kültüre Yönelecek

Kültür Sanat 25.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde Gençlerimiz Sanat ve Kültüre Yönelecek

Görevde olduğu sürece ilkleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kala hayata geçireceği projelerin müjdelerini de sıralamaya devam ediyor. Başkan Tutal, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak kültür ve sanata yönelmesini sağlayacaklarını kaydetti. Gençlere her zaman önem verdiklerini kaydeden Başkan Tutal; projelerimiz arasında yer alan Kültür ve Sanat Merkezimizde öğretici atölyeler kurarak gençlerimizin tecrübe ve kabiliyetlerini geliştirmelerine, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalarına imkan sağlayacağız. Bütün faaliyetlerini, kültürel, sanatsal etkinliklerini orada sergileyebilecekler. Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimiz tüm gençlerimizin çok aktif olarak kullanabileceği bir yer olacak ” şeklinde konuştu.    

Görevde olduğu sürece ilkleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kala hayata geçireceği projelerin müjdelerini de sıralamaya devam ediyor.


Başkan Tutal, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak kültür ve sanata yönelmesini sağlayacaklarını kaydetti.


Gençlere her zaman önem verdiklerini kaydeden Başkan Tutal; projelerimiz arasında yer alan Kültür ve Sanat Merkezimizde öğretici atölyeler kurarak gençlerimizin tecrübe ve kabiliyetlerini geliştirmelerine, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalarına imkan sağlayacağız. Bütün faaliyetlerini, kültürel, sanatsal etkinliklerini orada sergileyebilecekler. Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimiz tüm gençlerimizin çok aktif olarak kullanabileceği bir yer olacak ” şeklinde konuştu.


 


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (