( (

Külliye’deki 15 Temmuz Törenine Gaziler Davet Edilmedi!

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 12.07.2020 - 23:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Külliye’deki 15 Temmuz Törenine Gaziler Davet Edilmedi!

Her yıl 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen 15 Temmuz Milli Birlik Günü törenine bu sene gaziler davet edilmedi.
Her yıl STK, şehit yakınları, gaziler ve gazetecilerin katılımıyla tertip edilen programa bu yıl gazilerin davet edilmediği öğrenildi. 16 Haziran 2020 günü AK Parti Genel Merkezi önünde toplanarak birtakım taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletmek isteyen gaziler, polis şiddetine maruz kalmış ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu devreye girerek gazileri yatıştırmıştı. Bu gelişme üzerine 15 Temmuz Gazilerinin bu yıl Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek olan anma programlarına davet edilmediği ortaya çıktı. 15 Temmuz Gazilerinden Ufuk Yeğin, Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak gazilerin davet edilmediğini açıkladı. Yeğin, “15 Temmuz anma etkinliklerini hiçbir Gâziyi davet etmeden yapmak ; 23 Nisanı Çocuklar olmadan kutlamaya benziyor..” ifadelerini kullanarak, bu yıl yapılacak olan törene davet edilmediklerini bildirdi.     Yeni Tweetleri göster Tweetle             UFUK YEGİN   @yegin_ufuk · 10 Tem   15 Temmuz anma etkinliklerini hiçbir Gâziyi davet etmeden yapmak ; 23 Nisanı Çocuklar olmadan kutlamaya benziyor.. Nedir Gâzilerden bu çekince   Gâzilerin tepkisindenmi korkuluyor yoksa   Ya Gâziler haklıysa   @ailevecalisma @tcbestepe @fahrettinaltun @muratemirchp @enginozkoc     11   44   64             UFUK YEGİN   @yegin_ufuk · 10 Tem   Genel merkez önünde yaralanan 2 Gaziyi , @RTErdogan arayıp gecmis olsun demedi..Bu çok üzücü ve endişe verici..Halının altına süpürmekle sorunlar hallolmuyor, daha da büyür ALLAH muhafaza  
Her yıl 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen 15 Temmuz Milli Birlik Günü törenine bu sene gaziler davet edilmedi.

Her yıl STK, şehit yakınları, gaziler ve gazetecilerin katılımıyla tertip edilen programa bu yıl gazilerin davet edilmediği öğrenildi.

16 Haziran 2020 günü AK Parti Genel Merkezi önünde toplanarak birtakım taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletmek isteyen gaziler, polis şiddetine maruz kalmış ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu devreye girerek gazileri yatıştırmıştı.

Bu gelişme üzerine 15 Temmuz Gazilerinin bu yıl Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek olan anma programlarına davet edilmediği ortaya çıktı.

15 Temmuz Gazilerinden Ufuk Yeğin, Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak gazilerin davet edilmediğini açıkladı.

Yeğin, “15 Temmuz anma etkinliklerini hiçbir Gâziyi davet etmeden yapmak ; 23 Nisanı Çocuklar olmadan kutlamaya benziyor..” ifadelerini kullanarak, bu yıl yapılacak olan törene davet edilmediklerini bildirdi.

 

Tweetle

 
 
 
 
 
 
Genel merkez önünde yaralanan 2 Gaziyi , arayıp gecmis olsun demedi..Bu çok üzücü ve endişe verici..Halının altına süpürmekle sorunlar hallolmuyor, daha da büyür ALLAH muhafaza
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (