( (

KTÜN, “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nde

Eğitim 26.11.2019 - 13:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KTÜN, “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nde

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN), Unilook Türkiye ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nde öğrencilerle buluştu.
Dedeman Otel Konya’da 2 gün sürecek olan etkinlikte, Konya Teknik Üniversitesi personeli, üniversite adaylarına merak ettikleri sorular hakkında bilgilendirmede bulunuyor. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün de KTÜN standını ziyaret ettiği tanıtım ve tercih günleri etkinliğinde, hayali Konya Teknik Üniversitesi olan öğrencilerin merak ettiği soruları üniversite personelinden Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Sami Dursun, Maden Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Dr. Mehmet Mesutoğlu, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Ürün  Tunalı ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Minel Özalan yanıtlıyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım ve tercih günleri etkinliği, tercih merkezleri, lise öğrencileri ve velilerin yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor.
Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN), Unilook Türkiye ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nde öğrencilerle buluştu.

Dedeman Otel Konya’da 2 gün sürecek olan etkinlikte, Konya Teknik Üniversitesi personeli, üniversite adaylarına merak ettikleri sorular hakkında bilgilendirmede bulunuyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün de KTÜN standını ziyaret ettiği tanıtım ve tercih günleri etkinliğinde, hayali Konya Teknik Üniversitesi olan öğrencilerin merak ettiği soruları üniversite personelinden Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Sami Dursun, Maden Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Dr. Mehmet Mesutoğlu, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Ürün  Tunalı ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Minel Özalan yanıtlıyor.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım ve tercih günleri etkinliği, tercih merkezleri, lise öğrencileri ve velilerin yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (