( (

KTÜN Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Devir Teslim Töreni

Eğitim 30.11.2019 - 10:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KTÜN Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Devir Teslim Töreni

Prof. Dr. Hakan Karabörk, Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü müdürlüğü görevini düzenlenen törenle Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen’e devretti.
Enstitü binasında gerçekleşen devir teslim törenine, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferruh Yıldız, dekan yardımcıları Prof. Dr. Mahmud Sami Döndüren ve Doç. Dr. Bilgehan Kekeç ve öğretim üyeleri katıldı. Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, yaptığı konuşmada, üniversite olarak öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirmesi için gayret gösterdiklerini belirterek, “Prof. Dr. Hakan Karabörk ve yönetim kuruluna bugüne kadar yapmış olduğu çalışma ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni müdürümüz Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Enstitümüz için her türlü desteğe hazırız. Enstitümüzde kayıtlı bulunan yüksek lisans ve doktora öğrenci sayısını nitelikli olmak kaydıyla bin 600’den 2 binlere, 2 bin 500’lere çıkarma ve ülkemizin gelişimine yönelik yeni lisansüstü programları açma hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Tören, Rektör Özçelik’in çalışma ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Hakan Karabörk’e teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.
Prof. Dr. Hakan Karabörk, Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü müdürlüğü görevini düzenlenen törenle Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen’e devretti.

Enstitü binasında gerçekleşen devir teslim törenine, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferruh Yıldız, dekan yardımcıları Prof. Dr. Mahmud Sami Döndüren ve Doç. Dr. Bilgehan Kekeç ve öğretim üyeleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, yaptığı konuşmada, üniversite olarak öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirmesi için gayret gösterdiklerini belirterek, “Prof. Dr. Hakan Karabörk ve yönetim kuruluna bugüne kadar yapmış olduğu çalışma ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni müdürümüz Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Enstitümüz için her türlü desteğe hazırız. Enstitümüzde kayıtlı bulunan yüksek lisans ve doktora öğrenci sayısını nitelikli olmak kaydıyla bin 600’den 2 binlere, 2 bin 500’lere çıkarma ve ülkemizin gelişimine yönelik yeni lisansüstü programları açma hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Tören, Rektör Özçelik’in çalışma ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Hakan Karabörk’e teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (