( (

KTÜN’de Kalite Yönetim Sistemi Toplantısı Gerçekleştirildi

Eğitim 17.01.2020 - 14:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KTÜN’de Kalite Yönetim Sistemi Toplantısı Gerçekleştirildi

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Kalite Yönetim Sistemi Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’in başkanlığında gerçekleşti.
Rektörlük A Salonunda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, daire başkanları, şube müdürleri, koordinatörler başta olmak üzere üniversite bünyesindeki birim temsilcileri katıldı.   Rektör Özçelik, toplantıda yaptığı konuşmada, bu tür toplantı ve sonrasındaki çıktıların üniversitelerin gelişiminde önemli bir rolü olduğunu ifade etti. Bu anlamda ekip çalışmasının gerekli olduğunu belirten Özçelik, “Bir üniversite gelişme yolunda ilerliyorsa bunu eşgüdümlü çalışan bir ekiple yürütmelidir. Bu çalışmalar neticesinde üniversite olarak Kalite Yönetim Sistemi’nde önemli aşamalar kaydederek ciddi bir yol aldık. Sürecin yürütülmesi adına bu tür toplantılara devam edeceğiz.” dedi.   Toplantıda, Öğr. Gör. Halil Çelik tarafından “Kalite Yönetim Sistemi”ne ilişkin sunum gerçekleştirildi. Toplantı birim sorumlularının sorularının cevaplanması, görüş, katkı ve değerlendirmelerin yapılmasıyla sona erdi  
Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Kalite Yönetim Sistemi Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’in başkanlığında gerçekleşti.

Rektörlük A Salonunda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, daire başkanları, şube müdürleri, koordinatörler başta olmak üzere üniversite bünyesindeki birim temsilcileri katıldı.

 

Rektör Özçelik, toplantıda yaptığı konuşmada, bu tür toplantı ve sonrasındaki çıktıların üniversitelerin gelişiminde önemli bir rolü olduğunu ifade etti. Bu anlamda ekip çalışmasının gerekli olduğunu belirten Özçelik, “Bir üniversite gelişme yolunda ilerliyorsa bunu eşgüdümlü çalışan bir ekiple yürütmelidir. Bu çalışmalar neticesinde üniversite olarak Kalite Yönetim Sistemi’nde önemli aşamalar kaydederek ciddi bir yol aldık. Sürecin yürütülmesi adına bu tür toplantılara devam edeceğiz.” dedi.

 

Toplantıda, Öğr. Gör. Halil Çelik tarafından “Kalite Yönetim Sistemi”ne ilişkin sunum gerçekleştirildi. Toplantı birim sorumlularının sorularının cevaplanması, görüş, katkı ve değerlendirmelerin yapılmasıyla sona erdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (