( (

Kruvaziyer Şirketleri Gemilerini Yüzen Hastane Yapmak İstiyor

Gündem 04.04.2020 - 11:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kruvaziyer Şirketleri Gemilerini Yüzen Hastane Yapmak İstiyor

Dünyanın dev kruvaziyer şirketler gemilerini Çin'in hastane gemisi Daishan Dao gibi yüzen hastanelere dönüştürmeyi teklif ettiler.
Koronavirüsten seferleri iptal olan dev kruvaziyer şirketler gemilerini Çin'in hastane gemisi Daishan Dao gibi yüzen hastanelere dönüştürmeyi teklif ettiler.   Kruvaziyer hatlarından havayollarına, seyahat endüstrisi dünyadaki çoğu ülkeye saldıran salgın nedeniyle büyük bir darbe aldı. Tüm seferler durdu, gemiler ya dünyanın dört bir yanındaki limanlara demirledi ya da birkaç yolcu ile halen denizde rölanti seferler yapıyor.   Koronavirüs pandemisi nedeniyle yolculuklarını iptal ederek, operasyonlarını askıya almak zorunda kalan dev kruvaziyer şirketleri dünyanın sağlığı için çağrıda bulundu. GEMİNİN IŞIKLARIYLA MESAJ VERDİLER   Carnival Corporation ve Saga Cruises gibi bazı gemi şirketleri boş gemilerini boş hastanelere dönüştürmeyi teklif ettiler. Carnival, Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line ve P&O Cruises gibi dünyanın en büyük kruvaziyer markalarından biri olarak biliniyor. Bu arada korona virüsü nedeniyle karantinaya alınan Sky Princess çalışanları kabin ışıklarını yakıp söndürerek “#WeWillBeBack” (Geri döneceğiz) şeklindeki mesajı heceleyerek Avustralya’da karantinada bulunan Princess Cruises müşterilerine yürekten bir mesaj gönderdiler Carnival Corporation Başkan Yardımcısı Stephan Christoffersson: "Mürettebat işlerinde büyük gurur duyuyorlar. Özellikle bu davranışın onlar için çok önemi var. Mürettebat herkesin iyi olduğunu ve yeniden işlerine dönmek için sabırsızlandıklarının bilinmesini istediler” dedi.  
Dünyanın dev kruvaziyer şirketler gemilerini Çin'in hastane gemisi Daishan Dao gibi yüzen hastanelere dönüştürmeyi teklif ettiler.
Koronavirüsten seferleri iptal olan dev kruvaziyer şirketler gemilerini Çin'in hastane gemisi Daishan Dao gibi yüzen hastanelere dönüştürmeyi teklif ettiler.
 

Kruvaziyer hatlarından havayollarına, seyahat endüstrisi dünyadaki çoğu ülkeye saldıran salgın nedeniyle büyük bir darbe aldı. Tüm seferler durdu, gemiler ya dünyanın dört bir yanındaki limanlara demirledi ya da birkaç yolcu ile halen denizde rölanti seferler yapıyor.

 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yolculuklarını iptal ederek, operasyonlarını askıya almak zorunda kalan dev kruvaziyer şirketleri dünyanın sağlığı için çağrıda bulundu.


GEMİNİN IŞIKLARIYLA MESAJ VERDİLER

 

Carnival Corporation ve Saga Cruises gibi bazı gemi şirketleri boş gemilerini boş hastanelere dönüştürmeyi teklif ettiler. Carnival, Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line ve P&O Cruises gibi dünyanın en büyük kruvaziyer markalarından biri olarak biliniyor.


Bu arada korona virüsü nedeniyle karantinaya alınan Sky Princess çalışanları kabin ışıklarını yakıp söndürerek “#WeWillBeBack” (Geri döneceğiz) şeklindeki mesajı heceleyerek Avustralya’da karantinada bulunan Princess Cruises müşterilerine yürekten bir mesaj gönderdiler


Carnival Corporation Başkan Yardımcısı Stephan Christoffersson: "Mürettebat işlerinde büyük gurur duyuyorlar. Özellikle bu davranışın onlar için çok önemi var. Mürettebat herkesin iyi olduğunu ve yeniden işlerine dönmek için sabırsızlandıklarının bilinmesini istediler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (