( (

KONYAGİAD Başkanı Korkmaz'dan Milli Takıma Seçilen Dernek Üyesi Sevim Yönet’e Ziyaret

İş Dünyası 15.10.2021 - 11:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KONYAGİAD Başkanı Korkmaz'dan Milli Takıma Seçilen Dernek Üyesi Sevim Yönet’e Ziyaret

Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz, Tenis Milli Takımı'na seçilen dernek üyesi iş insanı Sevim Yönet'e tebrik ziyaretinde bulundu.
Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Üyesi Sevim Yönet, Vole Tenis Spor Kulübünde gösterdiği başarılı çalışmalarla Milli Takım'a seçildi. BAŞKAN KORKMAZ'DAN TEBRİK ZİYARETİ KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Sevim Yönet'i ziyaret ederek, elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Dernek üyelerinin iş alanlarıyla birlikte sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gösterdikleri başarılarla da büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Korkmaz "Bu anlamda örnek olan dernek üyemiz Sayın Sevim Yönet'i tebrik ediyorum. Kendisinin şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır" dedi. Sevim Yönet de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyarette Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz'a Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramazan Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yavuz Tezcan ve İbrahim Kayhan eşlik etti.  
Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz, Tenis Milli Takımı'na seçilen dernek üyesi iş insanı Sevim Yönet'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Üyesi Sevim Yönet, Vole Tenis Spor Kulübünde gösterdiği başarılı çalışmalarla Milli Takım'a seçildi.

BAŞKAN KORKMAZ'DAN TEBRİK ZİYARETİ

KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Sevim Yönet'i ziyaret ederek, elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Dernek üyelerinin iş alanlarıyla birlikte sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gösterdikleri başarılarla da büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Korkmaz "Bu anlamda örnek olan dernek üyemiz Sayın Sevim Yönet'i tebrik ediyorum. Kendisinin şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır" dedi.

Sevim Yönet de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz'a Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramazan Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yavuz Tezcan ve İbrahim Kayhan eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (