( (

Konya Tarihi ve Kültürü Konya Kitapçısı’nda Meraklılarını Bekliyor

Kültür Sanat 22.07.2020 - 15:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Tarihi ve Kültürü Konya Kitapçısı’nda Meraklılarını Bekliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde hizmet veren Konya Kitapçısı, geçmişten günümüze Konya’nın tarihi, kültürel ve estetik değerlerini içeren eserlerin şehrin kültür ve sanat camiasına ulaştırılmasına önemli bir rol üstleniyor. Konya Kitapçısı’nda ayrıca Çini Atölyesinde üretilmiş çinilerin yanı sıra şehrin kültürünü yansıtan hediyelik eşyalar da alıcılarını bekliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde hizmet veren Konya Kitapçısı’nda şehrin tarihi, kültürel ve estetik değerlerini içeren birbirinden değerli eserler kültür ve sanat meraklılarıyla buluşuyor. Konya’nın okuma kültüründe önemli bir boşluğu doldurduğu gözlenen Konya Kitapçısı’nda şehrin kültür ve tarihine ilişkin yayınlanan kitaplara raflarda ağırlıklı olarak yer verilirken ayrıca çini atölyesinde üretilmiş çinilerin yanı sıra Konya kültürünü yansıtan birbirinden şık hediyelik eşyalar da alıcılarını bekliyor. BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ESERLER KONYA KİTAPÇISI’NDA Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan; Konya Ansiklopedisi, Konya Şehrengizi, Konya Kadı Sicilleri, Seydişehir Kadı Sicilleri, Konya Salnameleri, Konya Semt ve Mahalleleri gibi kitaplar başta olmak üzere Türkçe tercümesi ile birlikte 26 dile çevrilerek yayınlanmış Mesnevi’nin ve Mevlana’ya ait diğer eserler ile Mevlâna ve Mevlevilikle ilgili diğer kitapların da satışa sunulduğu Konya Kitapçısı’nda klasik düşünce dünyamızın temel parametrelerini içeren İslam Düşünce Atlası da ilgi toplayan eserler arasında yer alıyor. YENİ YAYINLAR KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Bu eserlere ulaşımı kolaylaştıran Konya Kitapçısı, son dönemde kitap çalışmalarını daha da hızlandırarak; Mevlana ve Mevlevilik Külliyatı, Konya Kültür ve Edebiyat Atlası, Konya Gelişim Endeksi, Bana Konya Anlat Hatıratı, Konya Endemik Bitkiler, Sadrettin Konevi Külliyatı, Hz. Hadimi Külliyatı, Konya Turizm Rehberi gibi önemli eserleri yayın dünyasına kazandırmak için de yoğun şekilde çalışıyor. Konya Kitapçısı; Selçuklu Kongre Merkezi, Mevlâna Kültür Merkezi, Otogar ve Kültür AŞ Genel Müdürlüğü’nde bulunan satış noktaları ile birlikte www.konyakitapcisi.com web sayfasından online olarak da faaliyet gösteriyor.  
Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde hizmet veren Konya Kitapçısı, geçmişten günümüze Konya’nın tarihi, kültürel ve estetik değerlerini içeren eserlerin şehrin kültür ve sanat camiasına ulaştırılmasına önemli bir rol üstleniyor. Konya Kitapçısı’nda ayrıca Çini Atölyesinde üretilmiş çinilerin yanı sıra şehrin kültürünü yansıtan hediyelik eşyalar da alıcılarını bekliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde hizmet veren Konya Kitapçısı’nda şehrin tarihi, kültürel ve estetik değerlerini içeren birbirinden değerli eserler kültür ve sanat meraklılarıyla buluşuyor.

Konya’nın okuma kültüründe önemli bir boşluğu doldurduğu gözlenen Konya Kitapçısı’nda şehrin kültür ve tarihine ilişkin yayınlanan kitaplara raflarda ağırlıklı olarak yer verilirken ayrıca çini atölyesinde üretilmiş çinilerin yanı sıra Konya kültürünü yansıtan birbirinden şık hediyelik eşyalar da alıcılarını bekliyor.

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ESERLER KONYA KİTAPÇISI’NDA

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan; Konya Ansiklopedisi, Konya Şehrengizi, Konya Kadı Sicilleri, Seydişehir Kadı Sicilleri, Konya Salnameleri, Konya Semt ve Mahalleleri gibi kitaplar başta olmak üzere Türkçe tercümesi ile birlikte 26 dile çevrilerek yayınlanmış Mesnevi’nin ve Mevlana’ya ait diğer eserler ile Mevlâna ve Mevlevilikle ilgili diğer kitapların da satışa sunulduğu Konya Kitapçısı’nda klasik düşünce dünyamızın temel parametrelerini içeren İslam Düşünce Atlası da ilgi toplayan eserler arasında yer alıyor.

YENİ YAYINLAR KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bu eserlere ulaşımı kolaylaştıran Konya Kitapçısı, son dönemde kitap çalışmalarını daha da hızlandırarak; Mevlana ve Mevlevilik Külliyatı, Konya Kültür ve Edebiyat Atlası, Konya Gelişim Endeksi, Bana Konya Anlat Hatıratı, Konya Endemik Bitkiler, Sadrettin Konevi Külliyatı, Hz. Hadimi Külliyatı, Konya Turizm Rehberi gibi önemli eserleri yayın dünyasına kazandırmak için de yoğun şekilde çalışıyor.

Konya Kitapçısı; Selçuklu Kongre Merkezi, Mevlâna Kültür Merkezi, Otogar ve Kültür AŞ Genel Müdürlüğü’nde bulunan satış noktaları ile birlikte www.konyakitapcisi.com web sayfasından online olarak da faaliyet gösteriyor.

 

















Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (