( (

Konya Tabip Odası Yönetimi Göreve Başladı

Bölge 28.07.2020 - 11:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Tabip Odası Yönetimi Göreve Başladı

Konya Tabip Odası 2020 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu sonucunda seçilen Dr. Eyüp Çetin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu mazbatasını alarak göreve başladı.
Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin yaptığı açıklamada, "19 Temmuz tarihinde gerçekleştirdiğimiz seçimde meslektaşlarımızın teveccühleri ile yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımla birlikte önemli bir görev üstlenmiş bulunmaktayız. Bugün mazbatamızı alarak hızla göreve başladık. Daha önce olduğu gibi yine yeni dönemde hekimlerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bulduğumuz her ortamda dile getireceğiz. Amacımız odamızın çalışmalarını daha da detaylandırmaktır. Bunu mümkün olduğunca meslektaşlarımızla koordineli şekilde yapmaya çalışacağız. Bizlere tevdi edilen görevle aldığımız emaneti daha da ileri seviyelere taşımak için çalışacağız" diyerek düşüncelerini dile getirdi. Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.   Dr. Eyüp Çetin                - BAŞKAN Dr. Bahadır Öztürk         - GENEL SEKRETER Dr. Mehmet Doğrul         - MUHASİP - VEZNEDAR Dr. Mehmet Duran          - YÖNETİM KURULU ÜYESİ Dr. Ayhan Onur              - YÖNETİM KURULU ÜYESİ Dr. Necdet Poyraz          - YÖNETİM KURULU ÜYESİ Dr. Yavuz Selvi               - YÖNETİM KURULU ÜYESİ
Konya Tabip Odası 2020 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu sonucunda seçilen Dr. Eyüp Çetin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu mazbatasını alarak göreve başladı.

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin yaptığı açıklamada, "19 Temmuz tarihinde gerçekleştirdiğimiz seçimde meslektaşlarımızın teveccühleri ile yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımla birlikte önemli bir görev üstlenmiş bulunmaktayız. Bugün mazbatamızı alarak hızla göreve başladık. Daha önce olduğu gibi yine yeni dönemde hekimlerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bulduğumuz her ortamda dile getireceğiz. Amacımız odamızın çalışmalarını daha da detaylandırmaktır. Bunu mümkün olduğunca meslektaşlarımızla koordineli şekilde yapmaya çalışacağız. Bizlere tevdi edilen görevle aldığımız emaneti daha da ileri seviyelere taşımak için çalışacağız" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

 

Dr. Eyüp Çetin                - BAŞKAN

Dr. Bahadır Öztürk         - GENEL SEKRETER

Dr. Mehmet Doğrul         - MUHASİP - VEZNEDAR

Dr. Mehmet Duran          - YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Dr. Ayhan Onur              - YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Dr. Necdet Poyraz          - YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Dr. Yavuz Selvi               - YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (