( (

Konya Tabip Odası Başkanı Seyit Karaca, Hüma Okulları’nı Ziyaret Etti.

Eğitim 22.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Tabip Odası Başkanı Seyit Karaca, Hüma Okulları’nı Ziyaret Etti.

Yeni eğitim yılı için faaliyete geçtiği andan itibaren farkını ortaya koyan Hüma Okulları, heyecanlı bir şekilde 9 Eylül’ü beklediklerini ifade etti. Eğitim kadrosunun deneyiminden, hazırlık sınıfından, bireysel rehberlik sisteminden ve H-UZEM (Hüma Okulları Uzaktan Eğitim Merkezi) gibi yenilikçi eğitim teknolojilerinden bahseden okul yönetimi, bu yıl Konya’da eğitime farklı bir bakış açısı kazandıracaklarını söyledi. Bilime verdiği önem ile bilinen Dr. Seyit Karaca“Konya’da böyle bir eğitim kurumunun açılmasından dolayı duyduğu mutluluk duyuyorum. İfade edilen eğitim anlayışının da tüm fiziki binaya yansıdığını gördüm. Ayrıca yöneticilerinin eğitimci olması da bir kurum için ayrıcalıktır.” dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hüma Okulları, Dr. Seyit Karaca’ya günün anısına hediyelerini takdim etti.

Yeni eğitim yılı için faaliyete geçtiği andan itibaren farkını ortaya koyan Hüma Okulları, heyecanlı bir şekilde 9 Eylül’ü beklediklerini ifade etti. Eğitim kadrosunun deneyiminden, hazırlık sınıfından, bireysel rehberlik sisteminden ve H-UZEM (Hüma Okulları Uzaktan Eğitim Merkezi) gibi yenilikçi eğitim teknolojilerinden bahseden okul yönetimi, bu yıl Konya’da eğitime farklı bir bakış açısı kazandıracaklarını söyledi. Bilime verdiği önem ile bilinen Dr. Seyit Karaca“Konya’da böyle bir eğitim kurumunun açılmasından dolayı duyduğu mutluluk duyuyorum. İfade edilen eğitim anlayışının da tüm fiziki binaya yansıdığını gördüm. Ayrıca yöneticilerinin eğitimci olması da bir kurum için ayrıcalıktır.” dedi.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hüma Okulları, Dr. Seyit Karaca’ya günün anısına hediyelerini takdim etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (