( (

Konya Spor Lisesi'nden Dünya Şampiyonluğuna...

Spor 11.11.2019 - 09:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Spor Lisesi'nden Dünya Şampiyonluğuna...

08 - 10 Kasım 2019 tarihleri arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında mücadele eden okulumuz Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Selçuklu Diriliş Gençliği sporcusu Sena Karakaya, 56 Kg. Büyük Bayanlarda Şampiyon olmuş ve ALTIN MADALYA kazanmıştır.
Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Selçuklu Diriliş Gençliği sporcusu Sena Karakaya,  Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında kulüplerini, okulumuz Konya Spor Lisesi'ni, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek Dünya Şampiyonu olmayı başarmış ve Altın Madalya kazanmayı başarmıştır.   Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Sena Karakaya, Dünya Şampiyonası için çok iyi hazırlandığını belirterek, "Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Türk bayrağını dalgalandırdığım ve İstiklal Marşı'nı dinlettiğim için çok mutluyum. Madalyamı Mehmetçiğe ve Türk Milletine armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.   KONYA SPOR LİSESİ MÜDÜRÜ VEYSEL DUDU: Okulumuz Konya Spor Lisesi öğrencisi Sena Karakaya, Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında Altın Madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olması, okulumuz ve Konya'mız adına gurur vericidir. Öğrencimizin azimli ve gayretli çalışmaları sonucunda kulüplerini, okulumuzu, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek madalya kazanmasından dolayı öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
08 - 10 Kasım 2019 tarihleri arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında mücadele eden okulumuz Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Selçuklu Diriliş Gençliği sporcusu Sena Karakaya, 56 Kg. Büyük Bayanlarda Şampiyon olmuş ve ALTIN MADALYA kazanmıştır.

Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Selçuklu

Diriliş Gençliği sporcusu Sena Karakaya,  Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında kulüplerini, okulumuz Konya Spor Lisesi'ni, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek

Dünya Şampiyonu olmayı başarmış ve Altın Madalya kazanmayı başarmıştır.

 

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Sena Karakaya, Dünya Şampiyonası için çok iyi hazırlandığını belirterek, "Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Türk bayrağını dalgalandırdığım ve İstiklal Marşı'nı dinlettiğim için çok mutluyum. Madalyamı Mehmetçiğe ve Türk Milletine armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

KONYA SPOR LİSESİ MÜDÜRÜ VEYSEL DUDU:

Okulumuz Konya Spor Lisesi öğrencisi Sena Karakaya, Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında Altın Madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olması, okulumuz ve Konya'mız adına gurur vericidir.

Öğrencimizin azimli ve gayretli çalışmaları sonucunda kulüplerini, okulumuzu, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek madalya kazanmasından dolayı öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (