( (

Konya Şehir Hastanesine Eleman Alımı İçin MHP Adres Gösterildi

Gündem 11.06.2020 - 21:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Şehir Hastanesine Eleman Alımı İçin MHP Adres Gösterildi

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ekici, MHP Selçuklu İlçe Başkan Vekili İnan'ın, yapımında son aşamaya gelinen Konya Şehir Hastanesi'ne alınacak personel başvuru adresi olarak partisini göstermesine tepki gösterdi
MHP Konya Selçuklu İlçe Başkan Vekili Faruk İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu yıl açılması planlanan Konya Şehir Hastanesi'ne 30 işçi alınacağını duyurdu. İnan işe başvuru için ise MHP Selçuklu ilçe başkanlığının adresini verdi. İnan'ın işe alımda başvuru için partisinin adresini gösterdiği paylaşımı, büyük tepkilere neden oldu.     İŞTE O PAYLAŞIM Faruk İnan, taşeron bir firma tarafından alınacağı öğrenilen 30 işçi alımı için yaptığı paylaşımda, “Konya Şehir Hastanesi’ne 30 tane elektrik, elektronik, su tesisatçısı, kalorifer tesisatçısı alımı yapılacaktır. Şartlar: Meslek Lisesi mezunu yâda MYK belgesi olan Elektrik, Elektronik teknisyen, Tekniker, Mekanik tesisat mezunu olmak. Müraacat: Demirci İş Merkezi B blok Kat5/506 Selçuklu” ifadelerine yer verdi.   “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, MHP Konya Selçuklu İlçe Başkan Vekili Faruk İnan'ın sosyal medya hesabından yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesi’ne 30 işçi alınacağını duyurarak iş başvurusu için MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu adresi vermesine tepki gösterdi. Ekici, “Cumhur İttifakı koalisyonun küçük ortağının yerel teşkilatlarının yöneticilerinin parti adreslerini vererek kamu hizmetine açılacak olan şehir hastanesinin personel alım işini organize etmesi liyakatsizlik ve ehliyetsizlik anlayışının küçük ortağa sirayet ettiğini göstermektedir” dedi.   Şehir hastanelerine personel alımının parti ayrımı gözetmeden ehliyet ve liyakat esasına uyularak alınması gerektiğini vurgulayan Ekici, şunları söyledi: "Cumhur ittifakı koalisyonun küçük ortağının yerel teşkilatlarının yöneticilerinin parti adreslerini vererek kamu hizmetine açılacak olan şehir hastanesinin personel alım işini organize etmesi liyakatsizlik ve ehliyetsizlik anlayışının küçük ortağa sirayet ettiğini göstermektedir. Biz diyoruz; liyakat ve adalet, onlar diyor liyakatsizlik ve adaletsiz yönetim. Tüm Konya halkına hizmet verecek şehir hastanesine personel alımı Konya'da işe ihtiyacı olan insanlar arasında parti ayrımı gözetmeksizin ehliyet ve liyakat esasına göre yapılmalıdır. Bu süreçte konunun takipçisi olacağımızın halkımız tarafından bilinmesini isteriz."   HASTANENİN BU YIL AÇILMASI PLANLANIYOR Ak Paerti'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bin 250 yataklı ve 412 bin 187 metrekare kapalı alanda inşa edilen hastanenin bu yıl açılabilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını belirtmişti.   Müslüm Evci
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ekici, MHP Selçuklu İlçe Başkan Vekili İnan'ın, yapımında son aşamaya gelinen Konya Şehir Hastanesi'ne alınacak personel başvuru adresi olarak partisini göstermesine tepki gösterdi

MHP Konya Selçuklu İlçe Başkan Vekili Faruk İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu yıl açılması planlanan Konya Şehir Hastanesi'ne 30 işçi alınacağını duyurdu. İnan işe başvuru için ise MHP Selçuklu ilçe başkanlığının adresini verdi. İnan'ın işe alımda başvuru için partisinin adresini gösterdiği paylaşımı, büyük tepkilere neden oldu.

 

 

İŞTE O PAYLAŞIM

Faruk İnan, taşeron bir firma tarafından alınacağı öğrenilen 30 işçi alımı için yaptığı paylaşımda, “Konya Şehir Hastanesi’ne 30 tane elektrik, elektronik, su tesisatçısı, kalorifer tesisatçısı alımı yapılacaktır. Şartlar: Meslek Lisesi mezunu yâda MYK belgesi olan Elektrik, Elektronik teknisyen, Tekniker, Mekanik tesisat mezunu olmak. Müraacat: Demirci İş Merkezi B blok Kat5/506 Selçuklu” ifadelerine yer verdi.

 

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, MHP Konya Selçuklu İlçe Başkan Vekili Faruk İnan'ın sosyal medya hesabından yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesi’ne 30 işçi alınacağını duyurarak iş başvurusu için MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu adresi vermesine tepki gösterdi.

Ekici, “Cumhur İttifakı koalisyonun küçük ortağının yerel teşkilatlarının yöneticilerinin parti adreslerini vererek kamu hizmetine açılacak olan şehir hastanesinin personel alım işini organize etmesi liyakatsizlik ve ehliyetsizlik anlayışının küçük ortağa sirayet ettiğini göstermektedir” dedi.

 

Şehir hastanelerine personel alımının parti ayrımı gözetmeden ehliyet ve liyakat esasına uyularak alınması gerektiğini vurgulayan Ekici, şunları söyledi:

"Cumhur ittifakı koalisyonun küçük ortağının yerel teşkilatlarının yöneticilerinin parti adreslerini vererek kamu hizmetine açılacak olan şehir hastanesinin personel alım işini organize etmesi liyakatsizlik ve ehliyetsizlik anlayışının küçük ortağa sirayet ettiğini göstermektedir. Biz diyoruz; liyakat ve adalet, onlar diyor liyakatsizlik ve adaletsiz yönetim. Tüm Konya halkına hizmet verecek şehir hastanesine personel alımı Konya'da işe ihtiyacı olan insanlar arasında parti ayrımı gözetmeksizin ehliyet ve liyakat esasına göre yapılmalıdır. Bu süreçte konunun takipçisi olacağımızın halkımız tarafından bilinmesini isteriz."

 

HASTANENİN BU YIL AÇILMASI PLANLANIYOR

Ak Paerti'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bin 250 yataklı ve 412 bin 187 metrekare kapalı alanda inşa edilen hastanenin bu yıl açılabilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını belirtmişti.

 

Müslüm Evci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (