( (

Konya Seçime Hazır

Gündem 19.06.2022 - 10:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Seçime Hazır

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan TT çalışması kısa sürede gündeme girdi.
Gelecek Partisi Konya İletişim Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabı TWİTTER da başlatılan “KONYA SEÇİME HAZIR” ve “GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ” etiketleri kısa sürede Türkiye gündemine girerken Konya gündeminde tent topik oldu.   Dün akşam saat 21:30 da Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı hesabından atılan ilk Twit ile başlayan gündem çalışması ilk 6 dakikada Konya gündemine girerken, 35 dakika içerisinde de Türkiye gündeminde üst sıralarda yer almayı başardı. Gece geç saatlere kadar Türkiye gündeminde kalan “KONYA SEÇİME HAZIR” ve “GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ” etiketleri Gece boyunca Konya gündeminde 1. ve 2. Sırayı paylaştı.   Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Konya İletişim Başkanı Bekir Karakuş: “Bu çalışmayı sadece Konya İl Başkanlığı ve İlçe teşkilatları olarak yaptık, Genel Merkez ve Türkiye genelindeki hiçbir teşkilatımızdan destek almadık, amacımız Konya olarak kendi ağırlığımızı ölçmek ve Konya olarak seçime ne kadar hazır olduğumuzu öğrenmekti. Bizlere destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza ve Gelecek gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum, halkımız şunu unutmasın ki bizler gelecek seçimler için değil, gelelecek nesiller için çalışıyoruz.” Dedi.  
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan TT çalışması kısa sürede gündeme girdi.

Gelecek Partisi Konya İletişim Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabı TWİTTER da başlatılan “KONYA SEÇİME HAZIR” ve “GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ” etiketleri kısa sürede Türkiye gündemine girerken Konya gündeminde tent topik oldu.

 

Dün akşam saat 21:30 da Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı hesabından atılan ilk Twit ile başlayan gündem çalışması ilk 6 dakikada Konya gündemine girerken, 35 dakika içerisinde de Türkiye gündeminde üst sıralarda yer almayı başardı. Gece geç saatlere kadar Türkiye gündeminde kalan “KONYA SEÇİME HAZIR” ve “GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ” etiketleri Gece boyunca Konya gündeminde 1. ve 2. Sırayı paylaştı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Konya İletişim Başkanı Bekir Karakuş: “Bu çalışmayı sadece Konya İl Başkanlığı ve İlçe teşkilatları olarak yaptık, Genel Merkez ve Türkiye genelindeki hiçbir teşkilatımızdan destek almadık, amacımız Konya olarak kendi ağırlığımızı ölçmek ve Konya olarak seçime ne kadar hazır olduğumuzu öğrenmekti. Bizlere destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza ve Gelecek gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum, halkımız şunu unutmasın ki bizler gelecek seçimler için değil, gelelecek nesiller için çalışıyoruz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (