( (

Konya Protez Saç Ailesi Çiğköfte Sıra Gecesinde Buluştu

Bölge 13.07.2022 - 16:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Protez Saç Ailesi Çiğköfte Sıra Gecesinde Buluştu

Konya’da protez saç konusunda iddialı olan Konya Protez Saç, müşterilerini çiğköfte sıra gecesinde bir araya getirdi.
Nazif & Yaşar Protez Saç Uygulama ve Bakım Merkezi’nin işletmecileri Yaşar Çeliktaş ve Nazif Keskin, geleneksel hale getirmek istedikleri etkinliğin ilkini Sille’de düzenleyerek, müşterileriyle güzel bir gün geçirmek istediklerini söyledi. Çeliktaş ve Keskin, “Konya'da protez saç hizmeti veriyoruz. Saçları dökülenler ya da seyrek olanlar bu hizmetten faydalanabiliyor. Müşterilerimizle aile gibi olduğumuzdan dolayı Sille’de her yıl yapmayı planladığımız çiğköfte sıra gecesi düzenledik. Konya Sac Protezim ailesi olarak ilk buluşma gecemizi gerçekleştirip güzel bir organizasyon geçirdik. Saç ile ilgili problemleri olan herkesi merkezimize bekliyoruz” dedi.
Konya’da protez saç konusunda iddialı olan Konya Protez Saç, müşterilerini çiğköfte sıra gecesinde bir araya getirdi.

Nazif & Yaşar Protez Saç Uygulama ve Bakım Merkezi’nin işletmecileri Yaşar Çeliktaş ve Nazif Keskin, geleneksel hale getirmek istedikleri etkinliğin ilkini Sille’de düzenleyerek, müşterileriyle güzel bir gün geçirmek istediklerini söyledi.

Çeliktaş ve Keskin, “Konya'da protez saç hizmeti veriyoruz. Saçları dökülenler ya da seyrek olanlar bu hizmetten faydalanabiliyor. Müşterilerimizle aile gibi olduğumuzdan dolayı Sille’de her yıl yapmayı planladığımız çiğköfte sıra gecesi düzenledik. Konya Sac Protezim ailesi olarak ilk buluşma gecemizi gerçekleştirip güzel bir organizasyon geçirdik. Saç ile ilgili problemleri olan herkesi merkezimize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (