( (

Konya Muhtarlar Derneği Üyeleri Erciyes'te

Bölge 13.01.2020 - 14:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Muhtarlar Derneği Üyeleri Erciyes'te

Konya Muhtarlar Derneği tarafından Kayseri Erciyes'e gezi düzenlendi. Etkinlikte muhtarlar kayak yapma fırsatı da buldu.
     Konya Muhtarlar Derneği tarafından geçtiğimiz hafta sonu Erciyes'e gezi düzenlendi.        Dernek Başkanı Hamdi Demir ve pek çok muhtarın katıldığı etkinlik oldukça keyifli geçti. Muhtarlar Erciyes'te karın keyfini çıkartırken, kayak yapma fırsatı da buldu.        Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Meram Aşkan Mahalle Muhtarı Hamdi Demir " Konya Muhtarlar Derneği tarafından Kayseri Erciyes'e hafta sonunda tur düzenledik. Çok iyi vakit geçirdik. Dernek olarak bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecektir. Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 
Konya Muhtarlar Derneği tarafından Kayseri Erciyes'e gezi düzenlendi. Etkinlikte muhtarlar kayak yapma fırsatı da buldu.

     Konya Muhtarlar Derneği tarafından geçtiğimiz hafta sonu Erciyes'e gezi düzenlendi.

 

     Dernek Başkanı Hamdi Demir ve pek çok muhtarın katıldığı etkinlik oldukça keyifli geçti. Muhtarlar Erciyes'te karın keyfini çıkartırken, kayak yapma fırsatı da buldu.

 

     Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Meram Aşkan Mahalle Muhtarı Hamdi Demir " Konya Muhtarlar Derneği tarafından Kayseri Erciyes'e hafta sonunda tur düzenledik. Çok iyi vakit geçirdik. Dernek olarak bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecektir. Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (