( (

Konya Galatasaraylılar Derneği’nden Anlamlı Organizasyon

Bölge 30.04.2022 - 10:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Galatasaraylılar Derneği’nden Anlamlı Organizasyon

Konya Galatasaraylılar Derneği, kentte devlet koruması altında olan çocuklarla iftar sevincini birlikte yaşadı. Dernek tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 500 çocuk katıldı.
Konya Galatasaraylılar Derneği her ramazan gerçekleştirdiği iftar buluşmasını bu yıl da hayata geçirdi. Dernek yönetimi tarafından kentte devlet koruması altında olan çocuklarla iftar sofrasında buluşuldu. Konya Galatasaraylılar Derneği tarafından Baykara Gold’da organize edilen iftar yemeğine yaklaşık 500 çocuk katıldı. Dernek yönetim kurulu üyeleri masaları tek tek gezerek çocuklarla yakından ilgilendi. ‘‘Mübarek Ramazan’ın en güzel akşamını yaşıyoruz’’ diyen Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, devlet koruması altında olan çocuklarla her ramazan iftar sofrasında buluştuklarını belirterek ‘‘Bu artık bizim için bir gelenek haline geldi. Çeşitli nedenlerden dolayı devlet koruması altına alınan çocuklarımız ile iftar sevincini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimizin en önemli kuruluş amacı sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Bu tür faaliyetleri önümüzdeki süreçte daha sık yapacağız’’ Dedi.
Konya Galatasaraylılar Derneği, kentte devlet koruması altında olan çocuklarla iftar sevincini birlikte yaşadı. Dernek tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 500 çocuk katıldı.

Konya Galatasaraylılar Derneği her ramazan gerçekleştirdiği iftar buluşmasını bu yıl da hayata geçirdi. Dernek yönetimi tarafından kentte devlet koruması altında olan çocuklarla iftar sofrasında buluşuldu. Konya Galatasaraylılar Derneği tarafından Baykara Gold’da organize edilen iftar yemeğine yaklaşık 500 çocuk katıldı. Dernek yönetim kurulu üyeleri masaları tek tek gezerek çocuklarla yakından ilgilendi.

‘‘Mübarek Ramazan’ın en güzel akşamını yaşıyoruz’’ diyen Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, devlet koruması altında olan çocuklarla her ramazan iftar sofrasında buluştuklarını belirterek ‘‘Bu artık bizim için bir gelenek haline geldi. Çeşitli nedenlerden dolayı devlet koruması altına alınan çocuklarımız ile iftar sevincini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimizin en önemli kuruluş amacı sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Bu tür faaliyetleri önümüzdeki süreçte daha sık yapacağız’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (