( (

“Konya Ekonomi Ödülleri”nde Adese ve Selva Gıda’ya Ödül

Ekonomi 25.02.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

“Konya Ekonomi Ödülleri”nde Adese ve Selva Gıda’ya Ödül

İttifak Holding’in iştiraklerinden Adese ve Selva Gıda,  24 Şubat 2015 Çarşamba günü Dedeman’da gerçekleştirilen Konya Ekonomi Ödülleri gecesinde istihdam ve İSO ikinci 500 kategorilerinde ödüle layık görüldüler. Adese istihdam, Selva Gıda da İSO ikinci 500 kategorisinde ödül aldı. Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi ve SGK İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri 2015”in ödül töreni, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Konya Dedeman’da gerçekleştirildi. Ödül törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, protokol mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. “Birlikte Konya’yız” sloganıyla gerçekleştirilen, iş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği ödül töreninde, Konya’nın kendi alanlarında başarılı olan firmaları ödüllendirildi. Ülkemiz sınırlarını aşan faaliyetleri ile Konya ve Türkiye’nin ekonomisine önemli katkıları bulunan İttifak Holding’in iki markasına ödülleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından verildi. İttifak’ın perakende sektöründe bulunan markası Adese’nin istihdam kategorisindeki ödülünü İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz alırken, Selva Gıda’nın, İSO ikinci kategorisindeki ödülünü ise İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila aldı. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, “Grup olarak ülkemizin kalkınması, sosyal ve iktisadi alandaki büyümesine olumlu katkılar üretiyor olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bugün sağladığı istihdam ve ürettiği katma değer ile ülkesine ve milletine hizmet eden şirketimiz, ürün ve hizmetlerini 120 ülkeye ulaştırmış durumda. Geleceğin Türkiye’sinde mevcut ölçeğimizi çok daha yukarılara taşıyarak ülkemizin gelişmesine daha büyük oranda eşlik etmeyi Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.  

İttifak Holding’in iştiraklerinden Adese ve Selva Gıda,  24 Şubat 2015 Çarşamba günü Dedeman’da gerçekleştirilen Konya Ekonomi Ödülleri gecesinde istihdam ve İSO ikinci 500 kategorilerinde ödüle layık görüldüler.


Adese istihdam, Selva Gıda da İSO ikinci 500 kategorisinde ödül aldı.


Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi ve SGK İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri 2015”in ödül töreni, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Konya Dedeman’da gerçekleştirildi. Ödül törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, protokol mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. “Birlikte Konya’yız” sloganıyla gerçekleştirilen, iş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği ödül töreninde, Konya’nın kendi alanlarında başarılı olan firmaları ödüllendirildi.


Ülkemiz sınırlarını aşan faaliyetleri ile Konya ve Türkiye’nin ekonomisine önemli katkıları bulunan İttifak Holding’in iki markasına ödülleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından verildi. İttifak’ın perakende sektöründe bulunan markası Adese’nin istihdam kategorisindeki ödülünü İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz alırken, Selva Gıda’nın, İSO ikinci kategorisindeki ödülünü ise İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila aldı.


İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, “Grup olarak ülkemizin kalkınması, sosyal ve iktisadi alandaki büyümesine olumlu katkılar üretiyor olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bugün sağladığı istihdam ve ürettiği katma değer ile ülkesine ve milletine hizmet eden şirketimiz, ürün ve hizmetlerini 120 ülkeye ulaştırmış durumda. Geleceğin Türkiye’sinde mevcut ölçeğimizi çok daha yukarılara taşıyarak ülkemizin gelişmesine daha büyük oranda eşlik etmeyi Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.  


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (