( (

Konya’da Bir İlk Çocuk Bahar Şenliği

Bölge 08.05.2022 - 19:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya’da Bir İlk Çocuk Bahar Şenliği

Meram ilçesi pirebi mahallesi muhtarı Özkan Aşık’ın Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde bahar çocuk şenliği düzenledi. Şenliğe Çocuklar ve aileleri tarafında çok yoğun katılımla gerçekleşti .
 Pirebi mahallesi Muhtarı  kendi imkanları  ile Meram  Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde Çocuk Bahar  Şenliği düzenledi  . Birbirinden renkli ve eğlenceli Şenliğe  ilgi yoğundu mahalledeki tüm çocuklar  gönlünce eğlendi. Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’nde minikler doyasıya eğlendi.  Meydanı’na kurulan şişme oyun alanlarında gönüllerince eğlenen miniklerin neşesi görülmeye değerdi. Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde gerçekleştirilen yarışmalar,  animasyon gösterileri de renkli anlara sahne oldu. Minikler ve aileleri alana kurulan platformda birbirinden eğlenceli yarışmalarda kıyasıya mücadele etti.  Muhtar Özkan Aşık İse  Yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi :  ‘’Değerli  katılımcılar ve kıymetli çocuklar Büyük ve güçlü Türkiye için, sadece bilim ve teknoloji alanında gelişmeler elde etmek yeterli değildir. Bilim ve teknikteki gelişmeleri ortaya koyacak ruhen ve bedenen sağlıklı bireyleri yetiştirmeye, dolayısıyla çocukların ihtiyaç  duyduğu   sosyal faaliyetlere  ihtiyaç bulunmaktadır. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz çocuk Bahar şenliği  Pirebi Mahallesi  olarak  çocuk ve aileler arasında  bağ kurmayı, bu bağı ve sevgiyi birlik ve beraberliğin güçlendirmesini  amaçladık. Çocukları böyle neşeli   görmek bizleri  çok mutlu etti .’’dedi Eğlencenin sonunda    hediye  kura çekişi yapıldı .Yüzlerce hediyenin dağıtıldığı  kurada büyük hediye  olan tablet ev bisikletler sahiplerini sevindirdi. Çocuklar ve aileleri Pirebi mahallesinde bir ilki yaşatan Muhtar Özkan Aşık’a Teşekkür ederek inşallah  seneye   şenlik tekrar yapılır dediler.  
Meram ilçesi pirebi mahallesi muhtarı Özkan Aşık’ın Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde bahar çocuk şenliği düzenledi. Şenliğe Çocuklar ve aileleri tarafında çok yoğun katılımla gerçekleşti .

 Pirebi mahallesi Muhtarı  kendi imkanları  ile Meram  Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde Çocuk Bahar  Şenliği düzenledi  . Birbirinden renkli ve eğlenceli Şenliğe  ilgi yoğundu mahalledeki tüm çocuklar  gönlünce eğlendi. Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’nde minikler doyasıya eğlendi.  Meydanı’na kurulan şişme oyun alanlarında gönüllerince eğlenen miniklerin neşesi görülmeye değerdi. Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde gerçekleştirilen yarışmalar,  animasyon gösterileri de renkli anlara sahne oldu. Minikler ve aileleri alana kurulan platformda birbirinden eğlenceli yarışmalarda kıyasıya mücadele etti.

 Muhtar Özkan Aşık İse  Yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi :

 ‘’Değerli  katılımcılar ve kıymetli çocuklar Büyük ve güçlü Türkiye için, sadece bilim ve teknoloji alanında gelişmeler elde etmek yeterli değildir. Bilim ve teknikteki gelişmeleri ortaya koyacak ruhen ve bedenen sağlıklı bireyleri yetiştirmeye, dolayısıyla çocukların ihtiyaç  duyduğu   sosyal faaliyetlere  ihtiyaç bulunmaktadır. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz çocuk Bahar şenliği  Pirebi Mahallesi  olarak  çocuk ve aileler arasında  bağ kurmayı, bu bağı ve sevgiyi birlik ve beraberliğin güçlendirmesini  amaçladık. Çocukları böyle neşeli   görmek bizleri  çok mutlu etti .’’dedi

Eğlencenin sonunda    hediye  kura çekişi yapıldı .Yüzlerce hediyenin dağıtıldığı  kurada büyük hediye  olan tablet ev bisikletler sahiplerini sevindirdi. Çocuklar ve aileleri Pirebi mahallesinde bir ilki yaşatan Muhtar Özkan Aşık’a Teşekkür ederek inşallah  seneye   şenlik tekrar yapılır dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (