( (

Konya Büyükşehir Belediyesinden İlave Otobüs Seferi Duyurusu'

Bölge 12.09.2020 - 14:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Büyükşehir Belediyesinden İlave Otobüs Seferi Duyurusu'

Büyükşehir Belediyesi Konya'da toplu taşımada yoğunluk yaşanan hatlara ilave seferler eklendiği bildirildi.
Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada şu iadelere yer verildi...   İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği toplu taşıma araçlarında ruhsatta izin verilen ayakta yolcu taşıma kapasitesi yüzde 50 olarak belirlenmiştir. Bu karara göre belediyemize ait solo otobüslerde koltuk haricinde izin verilen ayakta yolcu sayısı ortalama 29 kişi, körüklü otobüslerde ise koltuk haricinde izin verilen ayakta yolcu sayısı ortalama 49 kişidir.   Şu anda yüzde 35-40 bandında olan doluluk oranımız günlük takip edilmektedir. Son dönemde alınan ulusal ve yerel kararlar sonucu değişkenlik gösteren yolculuk hareketleri, güzergah ve sefer bazlı yolcu sayıları ATUS verileri üzerinden incelenerek yolcu yoğun olan otobüs hatlarına ilave seferler verilmiştir.   14 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak yeni sefer saatlerine atus.konya.bel.tr adresi ile mobil cihazlardan Konya uygulaması Akıllı Ulaşım bölümünden ulaşılabilecektir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Büyükşehir Belediyesi Konya'da toplu taşımada yoğunluk yaşanan hatlara ilave seferler eklendiği bildirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada şu iadelere yer verildi...

 

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği toplu taşıma araçlarında ruhsatta izin verilen ayakta yolcu taşıma kapasitesi yüzde 50 olarak belirlenmiştir. Bu karara göre belediyemize ait solo otobüslerde koltuk haricinde izin verilen ayakta yolcu sayısı ortalama 29 kişi, körüklü otobüslerde ise koltuk haricinde izin verilen ayakta yolcu sayısı ortalama 49 kişidir.

 

Şu anda yüzde 35-40 bandında olan doluluk oranımız günlük takip edilmektedir.

Son dönemde alınan ulusal ve yerel kararlar sonucu değişkenlik gösteren yolculuk hareketleri, güzergah ve sefer bazlı yolcu sayıları ATUS verileri üzerinden incelenerek yolcu yoğun olan otobüs hatlarına ilave seferler verilmiştir.

 

14 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak yeni sefer saatlerine atus.konya.bel.tr adresi ile mobil cihazlardan Konya uygulaması Akıllı Ulaşım bölümünden ulaşılabilecektir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (