( (

Konya Boltat Lokanta Hizmette

Bölge 15.11.2019 - 15:01, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Boltat Lokanta Hizmette

Zafer Sanayiinde açılışı gerçekleştirilen Konya Boltat Lokanta, sağlıklı ortamda doğal ürünlerden ürettiği 20 çeşit yemekle müşterilerine hizmet sunuyor.
Açılışına sanayi esnafı ile birlikte dostları ve müşterileri katılan Konya Boltat Lokantası ortakları Feridun coşkun,  İsmail Karaman ve Mustafa Karaman, açılışa katılanlara yemek ikramında bulundu.  Konya Boltat Lokantası Ortağı Feridun Coşkun, açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Bizler 1983 yılından beri sektördeyiz. Daha önce Kredi Yurtlar Kurumunun toplu alakart yemeklerini verdik.  Sektörde böyle bir eksiklik gördüğümüzden dolayı bu lokantayı açtık. Bol çeşitli ve ekonomik olan bir menüyle hizmet veriyoruz. Sağlık ve sulu yemek çeşitlerimizle sanayi esnafımıza hizmet vermek amacındayız.  Fast Food hazır yemek yerine, günlük 20 çeşit yemek tarzı anlayışıyla hareket etmekteyiz. En kısa bir sürede Konya’da 2. Şubeyi de açmayı da düşünüyoruz. Yemeklerimiz sağlıklı ortamda doğal ürünlerden üretmekteyiz. Hiçbir katkı malzemesi kullanmıyoruz. Mutfağımız her zaman müşterilerimize açıktır. Açılışımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ederek, lokantamıza Konyalıları bekliyoruz” dedi.
Zafer Sanayiinde açılışı gerçekleştirilen Konya Boltat Lokanta, sağlıklı ortamda doğal ürünlerden ürettiği 20 çeşit yemekle müşterilerine hizmet sunuyor.

Açılışına sanayi esnafı ile birlikte dostları ve müşterileri katılan Konya Boltat Lokantası ortakları Feridun coşkun,  İsmail Karaman ve Mustafa Karaman, açılışa katılanlara yemek ikramında bulundu.

 Konya Boltat Lokantası Ortağı Feridun Coşkun, açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Bizler 1983 yılından beri sektördeyiz. Daha önce Kredi Yurtlar Kurumunun toplu alakart yemeklerini verdik.  Sektörde böyle bir eksiklik gördüğümüzden dolayı bu lokantayı açtık. Bol çeşitli ve ekonomik olan bir menüyle hizmet veriyoruz. Sağlık ve sulu yemek çeşitlerimizle sanayi esnafımıza hizmet vermek amacındayız.  Fast Food hazır yemek yerine, günlük 20 çeşit yemek tarzı anlayışıyla hareket etmekteyiz. En kısa bir sürede Konya’da 2. Şubeyi de açmayı da düşünüyoruz. Yemeklerimiz sağlıklı ortamda doğal ürünlerden üretmekteyiz. Hiçbir katkı malzemesi kullanmıyoruz. Mutfağımız her zaman müşterilerimize açıktır. Açılışımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ederek, lokantamıza Konyalıları bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (