( (

KONTİMDER Sokak Hayvanlarını Yalnız Bırakmıyor

Bölge 01.03.2021 - 22:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KONTİMDER Sokak Hayvanlarını Yalnız Bırakmıyor

KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, ‘’KONTİMDER olarak sokak hayvanlarına karşı sorumluluğumuzu biliyor ve sokak hayvanları besliyoruz’’
Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Sosyal İşler Komisyonunun organize ettiği sokak hayvanları besleme etkinliği geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. KONTİMDER yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Aslım bölgesindeki sokak hayvanlarının beslenmesi gerçekleştirildi. Konuya ilişkin açıklama yapan KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, yaşadığımız doğaya ve çevremizde yaşayan canlılara saygı göstermenin bir zorunluluk ve daha önemlisi önemli bir sorumluluk olduğunu söyledi. SADECE İNSAN DEĞİL, NEFES ALAN HER CANLI ÖNEMLİDİR Toplum olarak sokak hayvanları noktasında yeterli hassasiyetin gösterilmediğini belirterek sözlerini sürdüren KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, ‘’Sadece insan değil bu dünyada nefes alan her canlı önemlidir. Bu noktadan hareketle hayvansever dostlarımız ile birlikte Bu tür etkinliklerle farkındalık yaratarak sokak hayvanlarına bir nebze de olsa destek olmaya çalışıyoruz. Dünyada yaşayan her canlının yaşama hakkı var. Bu sebeple bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız ve farkındalık yaratabilmeliyiz. Sokak hayvanları için neler yapılabileceği konusunda sorumluluk bilinci oluşturmaya çalışmalıyız. Etkinliğe katılan dernek üyelerimiz ve gönüllü hayvan severlere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, ‘’KONTİMDER olarak sokak hayvanlarına karşı sorumluluğumuzu biliyor ve sokak hayvanları besliyoruz’’

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Sosyal İşler Komisyonunun organize ettiği sokak hayvanları besleme etkinliği geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. KONTİMDER yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Aslım bölgesindeki sokak hayvanlarının beslenmesi gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, yaşadığımız doğaya ve çevremizde yaşayan canlılara saygı göstermenin bir zorunluluk ve daha önemlisi önemli bir sorumluluk olduğunu söyledi.

SADECE İNSAN DEĞİL, NEFES ALAN HER CANLI ÖNEMLİDİR

Toplum olarak sokak hayvanları noktasında yeterli hassasiyetin gösterilmediğini belirterek sözlerini sürdüren KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, ‘’Sadece insan değil bu dünyada nefes alan her canlı önemlidir. Bu noktadan hareketle hayvansever dostlarımız ile birlikte Bu tür etkinliklerle farkındalık yaratarak sokak hayvanlarına bir nebze de olsa destek olmaya çalışıyoruz. Dünyada yaşayan her canlının yaşama hakkı var. Bu sebeple bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız ve farkındalık yaratabilmeliyiz. Sokak hayvanları için neler yapılabileceği konusunda sorumluluk bilinci oluşturmaya çalışmalıyız. Etkinliğe katılan dernek üyelerimiz ve gönüllü hayvan severlere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (