( (

KONTİMDER Sokak Hayvanlarını Yalnız Bırakmadı

Bölge 17.10.2021 - 14:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KONTİMDER Sokak Hayvanlarını Yalnız Bırakmadı

KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, ‘’KONTİMDER olarak sosyal sorumluluğumuzun farkındayız. Doğaya, hayvanlarımıza sahip çıkıp çevremizi korumalıyız’’
Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Sosyal İşler Komisyonunun organize ettiği sokak hayvanları besleme etkinliği hafta sonu gerçekleştirildi. Aslım bölgesinde gerçekleştirilen etkinliğe KONTİMDER yönetim kurulu üyeleri katıldı. KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, her yıl sokak hayvanların besleme etkinliğini düzenli olarak yaptıklarını söyledi. Doğaya ve canlılara olan sorumluluklarımızı yerine getirmek için çaba gösterdiklerini belirten Eda Yaman, bu tür etkinliklerle farkındalık oluşturmak istediklerin ifade etti. Sokak hayvanları noktasında yeterli hassasiyetin gösterilmediğini vurgulayan KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, ‘Hayvan sever dostlarımız ile birlikte sokak hayvanlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dünyamız iklim krizi yaşıyor. İklim krizine çözüm için herkesin duyarlı olması gerekiyor. İklim değişikliği doğayı, hayvanların habitatlarını, yaşadığımız çevreyi olumsuz etkiliyor. Doğaya, hayvanlara sahip çıkmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. “ diye konuştu.  
KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, ‘’KONTİMDER olarak sosyal sorumluluğumuzun farkındayız. Doğaya, hayvanlarımıza sahip çıkıp çevremizi korumalıyız’’

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Sosyal İşler Komisyonunun organize ettiği sokak hayvanları besleme etkinliği hafta sonu gerçekleştirildi. Aslım bölgesinde gerçekleştirilen etkinliğe KONTİMDER yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, her yıl sokak hayvanların besleme etkinliğini düzenli olarak yaptıklarını söyledi. Doğaya ve canlılara olan sorumluluklarımızı yerine getirmek için çaba gösterdiklerini belirten Eda Yaman, bu tür etkinliklerle farkındalık oluşturmak istediklerin ifade etti.

Sokak hayvanları noktasında yeterli hassasiyetin gösterilmediğini vurgulayan KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eda Yaman, ‘Hayvan sever dostlarımız ile birlikte sokak hayvanlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dünyamız iklim krizi yaşıyor. İklim krizine çözüm için herkesin duyarlı olması gerekiyor. İklim değişikliği doğayı, hayvanların habitatlarını, yaşadığımız çevreyi olumsuz etkiliyor. Doğaya, hayvanlara sahip çıkmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. “ diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (