( (

KONTİMDER’de Görev Değişimi

İş Dünyası 30.12.2020 - 12:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KONTİMDER’de Görev Değişimi

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği’nde (KONTİMDER) yönetim kurulu başkanlığında görev değişimi oldu. KONTİMDER 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yasin Bilen, görev süresinin dolmasıyla başkanlık görevini Gökhan Küçük’e devretti.
Yeni başkanlık görevini devralan Gökhan Küçük, geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkan Ahmet Yasin Bilen ve yönetim kurulunda görev alan üyelere teşekkür etti. Gökhan Küçük, KONTİMDER’in 5 yıldır sektöre ve şehrimize önemli hizmetler verdiğini ve vermeye devam edeceğini vurguladı. Gökhan Küçük, “Dünya ve ülkemiz pandemiden dolayı zorlu bir süreçten geçiyor. Görev yapacağımız süre içerisinde en önemli amacımız sektörümüze ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı sağlamak. KONTİMDER olarak ülkemiz adına çalışmaya, katma değer yaratmaya ve üyelerimize önceki dönemlerde olduğu gibi her konuda destek olmaya devam edeceğiz. ” diye konuştu. KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanlığını 2018 Aralık ayından bu yana sürdüren Ahmet Yasin Bilen, “KONTİMDER olarak sektörümüz ve üyelerimiz için faaliyetlerimizi aralıksız sürdürdük. KONTİMDER 5. yılını geride bıraktı. Derneğimizin kuruluş hedefleri ve amaçları doğrultusunda sektörümüzde destek olmanın yanında sorunlarını da gündeme getirmeye çalıştık. Bayrağı devralan yeni başkanımıza başarılar diler ve yeni dönemin hepimiz adına hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.    
Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği’nde (KONTİMDER) yönetim kurulu başkanlığında görev değişimi oldu. KONTİMDER 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yasin Bilen, görev süresinin dolmasıyla başkanlık görevini Gökhan Küçük’e devretti.

Yeni başkanlık görevini devralan Gökhan Küçük, geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkan Ahmet Yasin Bilen ve yönetim kurulunda görev alan üyelere teşekkür etti. Gökhan Küçük, KONTİMDER’in 5 yıldır sektöre ve şehrimize önemli hizmetler verdiğini ve vermeye devam edeceğini vurguladı. Gökhan Küçük, “Dünya ve ülkemiz pandemiden dolayı zorlu bir süreçten geçiyor. Görev yapacağımız süre içerisinde en önemli amacımız sektörümüze ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı sağlamak. KONTİMDER olarak ülkemiz adına çalışmaya, katma değer yaratmaya ve üyelerimize önceki dönemlerde olduğu gibi her konuda destek olmaya devam edeceğiz. ” diye konuştu.

KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanlığını 2018 Aralık ayından bu yana sürdüren Ahmet Yasin Bilen, “KONTİMDER olarak sektörümüz ve üyelerimiz için faaliyetlerimizi aralıksız sürdürdük. KONTİMDER 5. yılını geride bıraktı. Derneğimizin kuruluş hedefleri ve amaçları doğrultusunda sektörümüzde destek olmanın yanında sorunlarını da gündeme getirmeye çalıştık. Bayrağı devralan yeni başkanımıza başarılar diler ve yeni dönemin hepimiz adına hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (