( (

KONFAD, Sezonu Celal Gezici’nin Sergisiyle Açtı

Kültür Sanat 29.09.2019 - 13:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KONFAD, Sezonu Celal Gezici’nin Sergisiyle Açtı

Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği(KONFAD) yeni sezonu dernek binasında KONFAD Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gezici’nin Retrospektif isimli 32. yıl, 32 Fotoğraf adlı kişisel sergisiyle açtı.
Sergi açılışına KONFAD Başkanı Erkan Mumcu, yönetim kurulu üyeleri, fotoğrafçılar ve davetliler katıldı. KONFAD Başkanı Erkan Mumcu sergi açılışında yaptığı konuşmasında, “Geçen dönem olduğu gibi, dernek olarak faaliyetlerimize 2019-2020 döneminde de devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi Salı günü akşamları fotoğraf gösterileri ve etkinliklerini sürdüreceğiz. Amacımız fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmak ve sanatseverleri düzenleyeceğimiz etkinliklerde buluşturmaktır. Sosyal sorunluluk projelerimizi hayata geçireceğiz. Sezonun açılışını yönetim kurulu üyemiz Celal Gezici’nin Retrospektif adlı kişisel fotoğraf sergisiyle yaptık. Konyalı hemşerilerimizi derneğimiz binasındaki sergiye bekliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Tarihi İstasyon Evlerinde bulunun dernek binasındaki serginin açılışı yapıldı. Açılışa ilgi yoğundu.
Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği(KONFAD) yeni sezonu dernek binasında KONFAD Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gezici’nin Retrospektif isimli 32. yıl, 32 Fotoğraf adlı kişisel sergisiyle açtı.

Sergi açılışına KONFAD Başkanı Erkan Mumcu, yönetim kurulu üyeleri, fotoğrafçılar ve davetliler katıldı.

KONFAD Başkanı Erkan Mumcu sergi açılışında yaptığı konuşmasında, “Geçen dönem olduğu gibi, dernek olarak faaliyetlerimize 2019-2020 döneminde de devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi Salı günü akşamları fotoğraf gösterileri ve etkinliklerini sürdüreceğiz. Amacımız fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmak ve sanatseverleri düzenleyeceğimiz etkinliklerde buluşturmaktır. Sosyal sorunluluk projelerimizi hayata geçireceğiz. Sezonun açılışını yönetim kurulu üyemiz Celal Gezici’nin Retrospektif adlı kişisel fotoğraf sergisiyle yaptık. Konyalı hemşerilerimizi derneğimiz binasındaki sergiye bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Tarihi İstasyon Evlerinde bulunun dernek binasındaki serginin açılışı yapıldı. Açılışa ilgi yoğundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (