( (

KONER, Atatürk ve Şehitlerimiz İçin Mevlit Okuttu

Kültür Sanat 11.11.2019 - 15:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KONER, Atatürk ve Şehitlerimiz İçin Mevlit Okuttu

Konya Ermenekliler Kültür, Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği (KONER) tarafından dernek binasında düzenlenen anma programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için mevlit okutuldu.
Her yıl olduğu gibi, bu yıl 5. gerçekleştirilen Anma ve Vefa günü programında, Atatürk, Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için mevlit okutularak, dua edildi. Programa, KONER Başkanı Ahmet İleri, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri ve eşleri katıldı. Programa ilgi yoğundu.   Hatip Mehmet Emin Tekpınar ve İsmail İslamoğlu tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’den sonra dua edildi.    Programa katılanlara teşekkür eden KONER Başkanı Ahmet İleri, “Her yıl olduğu gibi bu yıl 5. düzenlediğimiz, Anma ve Vefa programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için mevlit okutarak,  hep birlikte onları anarak, dua ettik. Davetimize katılarak destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün ülkemizde bayrağımız dalgalanıyorsa, ezanlar okunuyorsa, birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak bunu Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize borçluyuz. 10 Kasım sadece Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü değil, O'nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz bir gündür. Bu duygularımla başta Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve edebiyete intikal eden hemşerilerimizi buradan bir kez daha anarken ruhları şad, mekânları cennet olsun. Dernek olarak cumhuriyetimiz ve değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi amacıyla yöremiz çocuklarına eğitim bursları veriyoruz. Geçen yıl 188 öğrenciye burs verdik. Bu yılda 160 öğrenciye burs verdik. Bu öğrencilerimizin 108’i kız öğrencilerimizden oluşuyor. Öğrencilerimize verdiğimiz burslardan dolayı destek veren hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.     
Konya Ermenekliler Kültür, Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği (KONER) tarafından dernek binasında düzenlenen anma programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için mevlit okutuldu.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl 5. gerçekleştirilen Anma ve Vefa günü programında, Atatürk, Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için mevlit okutularak, dua edildi.

Programa, KONER Başkanı Ahmet İleri, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri ve eşleri katıldı. Programa ilgi yoğundu.

 

Hatip Mehmet Emin Tekpınar ve İsmail İslamoğlu tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’den sonra dua edildi.

 

 Programa katılanlara teşekkür eden KONER Başkanı Ahmet İleri, “Her yıl olduğu gibi bu yıl 5. düzenlediğimiz, Anma ve Vefa programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için mevlit okutarak,  hep birlikte onları anarak, dua ettik. Davetimize katılarak destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün ülkemizde bayrağımız dalgalanıyorsa, ezanlar okunuyorsa, birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak bunu Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize borçluyuz. 10 Kasım sadece Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü değil, O'nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz bir gündür. Bu duygularımla başta Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve edebiyete intikal eden hemşerilerimizi buradan bir kez daha anarken ruhları şad, mekânları cennet olsun. Dernek olarak cumhuriyetimiz ve değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi amacıyla yöremiz çocuklarına eğitim bursları veriyoruz. Geçen yıl 188 öğrenciye burs verdik. Bu yılda 160 öğrenciye burs verdik. Bu öğrencilerimizin 108’i kız öğrencilerimizden oluşuyor. Öğrencilerimize verdiğimiz burslardan dolayı destek veren hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (