( (

KOMEK Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor

Kültür Sanat 20.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KOMEK Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) yetişkin eğitimlerinin verileceği kurs merkezlerinde kayıtlar başlıyor. KURSLAR BAYRAMDAN SONRA KOMEK’in; Alaaddin, Araplar, Ali Gav, Alakova, Beyhekim, Karakulak, Kılıçarslan, Sancak, Dağdere ve Ecdat Bahçesi Kurs Merkezlerinde yapılacak yetişkin eğitimleri için 22 Mayıs’ta başlayacak başvurular 2 Haziran’a kadar www.konya.bel.tr ile www.komek.org.tr adresi üzerinden alınacak. Yaz aylarında Genç KOMEK Yaz Okulu olduğu için sınırlı sayıda kurs merkezinde gerçekleştirilecek yetişkin eğitimleri Ramazan Bayramı sonrası 17 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Ayrıca; Konya merkez ve ilçelerde 7 - 16 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları da 10-21 Haziran tarihleri arasında alınacak.    

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) yetişkin eğitimlerinin verileceği kurs merkezlerinde kayıtlar başlıyor.


KURSLAR BAYRAMDAN SONRA


KOMEK’in; Alaaddin, Araplar, Ali Gav, Alakova, Beyhekim, Karakulak, Kılıçarslan, Sancak, Dağdere ve Ecdat Bahçesi Kurs Merkezlerinde yapılacak yetişkin eğitimleri için 22 Mayıs’ta başlayacak başvurular 2 Haziran’a kadar www.konya.bel.tr ile www.komek.org.tr adresi üzerinden alınacak.


Yaz aylarında Genç KOMEK Yaz Okulu olduğu için sınırlı sayıda kurs merkezinde gerçekleştirilecek yetişkin eğitimleri Ramazan Bayramı sonrası 17 Haziran Pazartesi günü başlayacak.


Ayrıca; Konya merkez ve ilçelerde 7 - 16 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları da 10-21 Haziran tarihleri arasında alınacak.


 

















 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (