( (

KOMEK’te Üretilen Sağlıklı Oyuncaklar Çocukları Mutlu Etti

Bölge 14.05.2022 - 10:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KOMEK’te Üretilen Sağlıklı Oyuncaklar Çocukları Mutlu Etti

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği işbirliğinde hazırlanan “Çocuklar Sağlıklı Büyüsün Projesi” kapsamında Karakulak Pelüş Oyuncak Atölyesi çalışanlarının ürettiği sağlıklı oyuncaklar, Hadim ve Taşkent ilçelerinde çocuklara hediye edildi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği’nin birlikte hazırladığı “Çocuklar Sağlıklı Büyüsün Projesi” kapsamında üretilen sağlıklı oyuncaklar Hadim ve Taşkent’te ilkokul ve anaokulu öğrencilerine dağıtıldı. Hadim ve Taşkent’te yaşayan ve taşımalı sistemde eğitim gören çocuklar öncelikli olmak üzere bölgede bulunan anaokulu ve ilkokul çocuklarına dağıtımı yapılmak üzere hazırlanan 1.020 adet oyuncak, hijyenik ve sağlıklı malzemeden üretildi. KOMEK Karakulak Pelüş Oyuncak Atölyesi çalışanları tarafından üretilen ve Hadim Korualan Anaokulu-İlkokulu ve Taşkent Merkez Muzaffer Özden Anaokulu-İlkokulu’nda dağıtımı gerçekleştirilen oyuncaklar çocukların yaş gruplarına ve cinsiyetlerine uygun olarak seçildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Meslek Edindirme Kurslarımızda eğitim görerek gerekli mesleki bilgi ve beceri kazanmış olan kadın kursiyerlerimiz atölyelerimizde üretim yapıyorlar. Kadınlarımız bu yolla hem aile bütçelerine hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar. Atölyelerimizde üretilen sağlıklı oyuncakların çocuklarımızla buluşması son derece önemli. Oyuncaklarla çocuklarımızı mutlu eden kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları atölyelerinde üretilen tavşan, maymun, uğur böceği, top, geyik, kuzu, civciv, ördek ve amigurumi bebek gibi oyuncakların çocukların hayal dünyasına katkı sağlaması amaçlanıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği işbirliğinde hazırlanan “Çocuklar Sağlıklı Büyüsün Projesi” kapsamında Karakulak Pelüş Oyuncak Atölyesi çalışanlarının ürettiği sağlıklı oyuncaklar, Hadim ve Taşkent ilçelerinde çocuklara hediye edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği’nin birlikte hazırladığı “Çocuklar Sağlıklı Büyüsün Projesi” kapsamında üretilen sağlıklı oyuncaklar Hadim ve Taşkent’te ilkokul ve anaokulu öğrencilerine dağıtıldı.

Hadim ve Taşkent’te yaşayan ve taşımalı sistemde eğitim gören çocuklar öncelikli olmak üzere bölgede bulunan anaokulu ve ilkokul çocuklarına dağıtımı yapılmak üzere hazırlanan 1.020 adet oyuncak, hijyenik ve sağlıklı malzemeden üretildi. KOMEK Karakulak Pelüş Oyuncak Atölyesi çalışanları tarafından üretilen ve Hadim Korualan Anaokulu-İlkokulu ve Taşkent Merkez Muzaffer Özden Anaokulu-İlkokulu’nda dağıtımı gerçekleştirilen oyuncaklar çocukların yaş gruplarına ve cinsiyetlerine uygun olarak seçildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Meslek Edindirme Kurslarımızda eğitim görerek gerekli mesleki bilgi ve beceri kazanmış olan kadın kursiyerlerimiz atölyelerimizde üretim yapıyorlar. Kadınlarımız bu yolla hem aile bütçelerine hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar. Atölyelerimizde üretilen sağlıklı oyuncakların çocuklarımızla buluşması son derece önemli. Oyuncaklarla çocuklarımızı mutlu eden kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları atölyelerinde üretilen tavşan, maymun, uğur böceği, top, geyik, kuzu, civciv, ördek ve amigurumi bebek gibi oyuncakların çocukların hayal dünyasına katkı sağlaması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (