( (

Kıng Barbers Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Bölge 20.09.2021 - 13:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kıng Barbers Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Konya’da hizmet veren Kıng Barbers kuaför salonun yenilenen yüzüyle yeni yerinde, hizmet kalitesini artırarak hizmete başladı.
Profesyonel olarak hizmet veren Kıng Barbbers  Erkek Kuaför salonu Hayati Fatih Tuncer ve Şemsettin Sancak tarafından işletilmekte olup, Kılıçarslan mahallesindeki yeni yerinde hizmet kalitesini artırarak,   saç ve sakal kesimi, yıkama ve tarama, saç boyama, erkek balyaj,  yüz maskesi,  saç bakımı ve güzellik bakımı gibi hizmetler vermektedir.   Kıng Barbers  Erkek Kuaför salonun yeni yerinin açılışına Konya Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Isparta kuaför Eğitmeni  Osman Balcı,Hacı Bekir  Avcı, İstanbul’dan Şaban Topçu saç Kesim Eğitmeni Afyon Kesim Eğitmeni Ali Ardıç, Eski mesleki Eğitmeni ve meslektaşları davetlilerle dost ve müşterileri katıldı.
Konya’da hizmet veren Kıng Barbers kuaför salonun yenilenen yüzüyle yeni yerinde, hizmet kalitesini artırarak hizmete başladı.

Profesyonel olarak hizmet veren Kıng Barbbers  Erkek Kuaför salonu Hayati Fatih Tuncer ve Şemsettin Sancak tarafından işletilmekte olup, Kılıçarslan mahallesindeki yeni yerinde hizmet kalitesini artırarak,   saç ve sakal kesimi, yıkama ve tarama, saç boyama, erkek balyaj,  yüz maskesi,  saç bakımı ve güzellik bakımı gibi hizmetler vermektedir.  

Kıng Barbers  Erkek Kuaför salonun yeni yerinin açılışına Konya Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Isparta kuaför Eğitmeni  Osman Balcı,Hacı Bekir  Avcı, İstanbul’dan Şaban Topçu saç Kesim Eğitmeni Afyon Kesim Eğitmeni Ali Ardıç, Eski mesleki Eğitmeni ve meslektaşları davetlilerle dost ve müşterileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (