( (

Kick Boks Şampiyonasında Meram Belediyespor Rüzgarı

Spor 13.07.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kick Boks Şampiyonasında Meram Belediyespor Rüzgarı

Meram Belediyesporlu sporcular, yurtiçinde ve yurtdışındaki müsabakalarda gösterdikleri başarılarla göz dolduruyorlar. Elazığ’da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında ringe çıkan Muzaffer Karabulut ve Abdullah Eserek 1.’lik kürsüsüne çıkarken farklı kategorilerde Sabriye Gür 2.’lik Sudenaz İlisulu ve Bilal Alp 3.’lük madalyası almaya hak kazandılar. Meram BElediyesporlu Serdar Çınar ise ülkemizi Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek. “SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİMİZ DESTEK DEVAM EDECEK” Sporcuların gösterdikleri başarılarla gururlanmaya devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meram Belediyesi olarak Meram Belediyesporumuza verdiğimiz desteğin karşılığını almak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Hem şehrimizi hem de ülkemizi farklı branşlarda temsil eden sporcularımız aldıkları derecelerle gurur kaynağımız haline geldi. Ben hocalarımıza, sporcularımızı ve ailelerini kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum. Meram Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya verdiğimiz destek artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.  

Meram Belediyesporlu sporcular, yurtiçinde ve yurtdışındaki müsabakalarda gösterdikleri başarılarla göz dolduruyorlar. Elazığ’da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında ringe çıkan Muzaffer Karabulut ve Abdullah Eserek 1.’lik kürsüsüne çıkarken farklı kategorilerde Sabriye Gür 2.’lik Sudenaz İlisulu ve Bilal Alp 3.’lük madalyası almaya hak kazandılar. Meram BElediyesporlu Serdar Çınar ise ülkemizi Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek.


“SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİMİZ DESTEK DEVAM EDECEK”


Sporcuların gösterdikleri başarılarla gururlanmaya devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meram Belediyesi olarak Meram Belediyesporumuza verdiğimiz desteğin karşılığını almak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Hem şehrimizi hem de ülkemizi farklı branşlarda temsil eden sporcularımız aldıkları derecelerle gurur kaynağımız haline geldi. Ben hocalarımıza, sporcularımızı ve ailelerini kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum. Meram Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya verdiğimiz destek artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.  



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (