( (

KGC Hasan Dönmez’e Yapılan Saldırıyı Kınadı

Gündem 10.12.2019 - 20:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KGC Hasan Dönmez’e Yapılan Saldırıyı Kınadı

DHA Muhabiri Hasan Dönmez, Konya’da 3 kişinin hayatını kaybettiği olayı CNNTürk ekranlarında anlattığı sırada bir grup tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı.
 Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) yönetimi Demirören Haber Ajansı (DHA) Muhabiri Hasan Dönmez’e yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Meslektaşımız Hasan Dönmez’e görevi sırasında yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Evin çökmesi sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği olayı canlı yayında anlattığı sırada muhabir arkadaşımız Hasan Dönmez’e yapılan sözlü ve fiziksel saldırı asla kabul edilemez. Zor şartlar altında görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilere yönelik bu tür saldırıların son bulmasını istiyoruz. Saldırganlarla ilgili gerekli adli ve yasal işlemlerin bir an önce başlatılmasını istiyoruz. DHA Muhabiri Hasan Dönmez’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak bu süreçte yanında olacağımızı bildiriyoruz.”
DHA Muhabiri Hasan Dönmez, Konya’da 3 kişinin hayatını kaybettiği olayı CNNTürk ekranlarında anlattığı sırada bir grup tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı.

 Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) yönetimi Demirören Haber Ajansı (DHA) Muhabiri Hasan Dönmez’e yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Meslektaşımız Hasan Dönmez’e görevi sırasında yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Evin çökmesi sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği olayı canlı yayında anlattığı sırada muhabir arkadaşımız Hasan Dönmez’e yapılan sözlü ve fiziksel saldırı asla kabul edilemez. Zor şartlar altında görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilere yönelik bu tür saldırıların son bulmasını istiyoruz. Saldırganlarla ilgili gerekli adli ve yasal işlemlerin bir an önce başlatılmasını istiyoruz. DHA Muhabiri Hasan Dönmez’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak bu süreçte yanında olacağımızı bildiriyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (