( (

KGC’den, DEVA Partisinden Ziyaret

Bölge 07.09.2020 - 10:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KGC’den, DEVA Partisinden Ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı(KGC) Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Deva Partisi Konya il Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan KGC Başkanı Sefa Özdemir, Ülkemizde yeni partilerin kurulması ve çoğalması demokrasimizin gelişmesi açısından çok önemlidir. Konya il yönetim kurulu üyelerine, başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Bu süreçte Medya olarak ekonomik sorunlar yaşamaktayız. Pandemi süreciyle birlikte daha zor bir süreç içindeyiz. Bunlardan dolayı medyaya sahip çıkılmalıdır” dedi.   Basının sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız   Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, medyanın partilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Partimizin kuruluş işlemlerini tamamladıktan sonra basın yayın kuruluşlarımızı ziyaret ederek, verdikleri destekten dolayı teşekkür edeceğiz. Sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Deva Partisi olarak Konya’da en çok oy alan parti olma hedefiyle çalışacağız. İyi bir muhalefet yapacağız. İktidarın yanlışlarını uyarıp, takipçisi olacağız. Konya’da basın yayın kuruluşlarımıza şahsınızda bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Basının sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapıp, takipçisi olacağız.”
Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı(KGC) Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Deva Partisi Konya il Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan KGC Başkanı Sefa Özdemir, Ülkemizde yeni partilerin kurulması ve çoğalması demokrasimizin gelişmesi açısından çok önemlidir. Konya il yönetim kurulu üyelerine, başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Bu süreçte Medya olarak ekonomik sorunlar yaşamaktayız. Pandemi süreciyle birlikte daha zor bir süreç içindeyiz. Bunlardan dolayı medyaya sahip çıkılmalıdır” dedi.

 

Basının sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız

 

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, medyanın partilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Partimizin kuruluş işlemlerini tamamladıktan sonra basın yayın kuruluşlarımızı ziyaret ederek, verdikleri destekten dolayı teşekkür edeceğiz. Sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Deva Partisi olarak Konya’da en çok oy alan parti olma hedefiyle çalışacağız. İyi bir muhalefet yapacağız. İktidarın yanlışlarını uyarıp, takipçisi olacağız. Konya’da basın yayın kuruluşlarımıza şahsınızda bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Basının sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapıp, takipçisi olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (