( (

Kent Müzesi İle Geçmiş, Gelecek Nesillere Aktarılacak

Kültür Sanat 25.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kent Müzesi İle Geçmiş, Gelecek Nesillere Aktarılacak

Tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması noktasında gerekli çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; ilçemizde geçmişten günümüze kültürel, sosyal ve ekonomik yaşantı izlerinin yansıtılacağı mekân, yerli yabancı misafirlerimize, hemşerilerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize çok büyük bir katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı. Binlerce yıllık bir geçmişe ev sahipliği yapmış olan Seydişehir’de ziyaretçilerin tarihte yolculuk yapmasını sağlayacaklarını belirten Başkan Tutal ‘Kent müzesi çalışmamızla eşsiz bir tarih ve kültür birikimine sahip olan ilçemizin sosyal kültürel yapısını geliştirerek, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarılacak” dedi.

Tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması noktasında gerekli çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; ilçemizde geçmişten günümüze kültürel, sosyal ve ekonomik yaşantı izlerinin yansıtılacağı mekân, yerli yabancı misafirlerimize, hemşerilerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize çok büyük bir katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.


Binlerce yıllık bir geçmişe ev sahipliği yapmış olan Seydişehir’de ziyaretçilerin tarihte yolculuk yapmasını sağlayacaklarını belirten Başkan Tutal ‘Kent müzesi çalışmamızla eşsiz bir tarih ve kültür birikimine sahip olan ilçemizin sosyal kültürel yapısını geliştirerek, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarılacak” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (