( (

Kaymakam Karahan E-Twinning Kalite Etiketlerini Verdi

Bölge 20.06.2022 - 14:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kaymakam Karahan E-Twinning Kalite Etiketlerini Verdi

Yunak'ta 2021 yılı içerisinde eTwinning projelerinde ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmaları ile başarı göstermiş okul öğretmenlerine kalite etiketi törenle verildi.
Yunak Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törene, Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, , okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. Yunak'ta eTwinning projelerinde başarılı olan 27 öğretmen ve 5 okula belgeleri Yunak Kaymakamı Murat Karahan tarafından takdim edildi. Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketine sahip olan okul ve öğretmenleri kutlayan Karahan, öğretmenlere teşekkür etti ve iyi tatiller diledi. Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da, 2021 yılında başarılı bir şekilde çalışmalar sergileyen tüm okulları ve öğretmenleri tebrik ederek teşekkür etti.
Yunak'ta 2021 yılı içerisinde eTwinning projelerinde ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmaları ile başarı göstermiş okul öğretmenlerine kalite etiketi törenle verildi.

Yunak Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törene, Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, , okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Yunak'ta eTwinning projelerinde başarılı olan 27 öğretmen ve 5 okula belgeleri Yunak Kaymakamı Murat Karahan tarafından takdim edildi. Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketine sahip olan okul ve öğretmenleri kutlayan Karahan, öğretmenlere teşekkür etti ve iyi tatiller diledi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da, 2021 yılında başarılı bir şekilde çalışmalar sergileyen tüm okulları ve öğretmenleri tebrik ederek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (