( (

Kariyeri Boyunca Hakkında Çıkan Haberlerle Kendini Ti'ye Aldı.

Magazin 01.10.2021 - 10:28, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kariyeri Boyunca Hakkında Çıkan Haberlerle Kendini Ti'ye Aldı.

İrem Derici geçtiğimiz gece organizasyonunu Bayhan Prodüksiyon ’un yaptığı “Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi” konser serisi kapsamında
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinin sahibiydi.   Birbirinden farklı konseptler hazırladığı ilk Harbiye performansında kendisine 30 dansçının eşlik ettiği İrem Derici, listelerde zirveden inmeyen    Kariyeri Boyunca Hakkında Çıkan Haberlerle Kendini Ti'ye Aldı.   Yıllar önce katıldığı Beyaz Show’da Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici hayalini gerçekleştirdi. O günden bugüne katıldığı programlar, hakkında çıkan gazete kupürlerinden hazırlanan bir VTR ile başlayan konserde İrem Derici hem iş hem özel hayatında htiği gibi yaşadığını ve değişmeyeceğini görüntüleri ti'ye alarak anlattı. "Neler olmuş neler. Ben vahşi bir atım, kimse beni evcilleştirmeye çalışmasın. Kim benimle dört nala koşacak kadar yürekliyse kapım açık." diyerek her zaman ki gibi net konuştu.   İrem Derici sosyal medya ve ulusal basında gündeme oturan Harbiye Açıkhava konseri ile bu yazın en büyük prodüksiyonuna imza attı. 
İrem Derici geçtiğimiz gece organizasyonunu Bayhan Prodüksiyon ’un yaptığı “Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi” konser serisi kapsamında

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinin sahibiydi.

 

Birbirinden farklı konseptler hazırladığı ilk Harbiye performansında kendisine 30 dansçının eşlik ettiği İrem Derici, listelerde zirveden inmeyen 

 

Kariyeri Boyunca Hakkında Çıkan Haberlerle Kendini Ti'ye Aldı.

 

Yıllar önce katıldığı Beyaz Show’da Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici hayalini gerçekleştirdi. O günden bugüne katıldığı programlar, hakkında çıkan gazete kupürlerinden hazırlanan bir VTR ile başlayan konserde İrem Derici hem iş hem özel hayatında htiği gibi yaşadığını ve değişmeyeceğini görüntüleri ti'ye alarak anlattı. "Neler olmuş neler. Ben vahşi bir atım, kimse beni evcilleştirmeye çalışmasın. Kim benimle dört nala koşacak kadar yürekliyse kapım açık." diyerek her zaman ki gibi net konuştu.

 

İrem Derici sosyal medya ve ulusal basında gündeme oturan Harbiye Açıkhava konseri ile bu yazın en büyük prodüksiyonuna imza attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (