( (

Karataylı Çocuklar Geleceğe Sporla Hazırlanıyor

Spor 19.01.2020 - 12:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karataylı Çocuklar Geleceğe Sporla Hazırlanıyor

Karatay Belediye Başkanı Hasanı Kılca,Karatay Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Voleybol Takımı’nın antrenmanını izledi. Kulüp yöneticileri, voleybol takım antrenörü ve spor yapan çocuklarla bir araya gelen Başkan Hasan Kılca, “Karatayımızı, Konyamızı ve ülkemizi temsil edecek başarılı bir sporcu olmanız için Karatay Belediyesi olarak her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından yeniden canlandırılan Karatay Belediyesi Spor Kulübü, geleceğin sporcularının yetişmesi için büyük gayret sarf ediyor. KARATAY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI OLACAK Bu yıl Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Kick Boks, Teakwondo, Güreş ve Satranç olmak üzere toplamda 7 branştatoplamda 240 sporcunun bulunduğu Karatay Belediyesi Spor Kulübü’ne bağlı çocuklar, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi, Celalettin Karatay Eğitim Merkezi, Nihat Gün Sahası, Ulubatlı Hasan Spor Salonu ve 23 Nisan İlkokulu’nda lisanslı hocalar eşliğinde antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. BAŞKAN KILCA, VOLEYBOL TAKIMININ ANTRENMANINI İZLEDİ Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’ne giderek burada antrenman yapan Voleybol Takımı’yla bir araya geldi. Karatay Belediyesi Spor Kulübü yöneticilerinin yanı sıra voleybol tamının antrenör ve sporcularıyla bir süre sohbet eden Başkan Hasan Kılca, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. BİZLERİ VE GELECEĞİMİZİ SİZLER TEMSİL EDECEKSİNİZ Hasan Kılca, geleceğin sporcularının yetişmesi ve başarılı bireyler olabilmeleri için Karatay Belediyesi olarak birçok çalışma yürüttüklerinin altını çizerek, Karatay Yaz Spor Okulu projesinin hayata geçmesi ve Karatay Belediyesi Spor Kulübü’nün yeniden canlandırılmasının da bunun bir parçası olduğuna vurgu yaptı. Kılca, “Ben öncelikle bütün sporcularımıza can-ı gönülden başarılar diliyorum. Geleceğimiz ve ülkemiz sizlere emanet. İnanıyorum ki geleceğimizin başarılı sporcuları sizler olacaksınız. Her biriniz sadece bir sporcu değil, belki Cumhurbaşkanı, vali, doktor veya öğretmen olacaksınız. Ama öncelikle zihniniz kadar beden sağlığınızla da örnek olmalısınız. Buralar da işte bunun için iyi birer fırsattır diye düşünüyorum. Bu kapsamda bizler sizler için çalışıyoruz. Karatay Yaz Spor Okulu’yla bu yaz güzel bir başlangıç yaptık. Karatay Belediyesi Spor Kulübümüzü de yeniden canlandırdık. Kulübümüz bünyesinde birçok çocuğumuz ve gencimiz, pek çok branşta spor yapma imkânı buluyor. Bizler de Karatay Belediyesi olarak gençlerimizin spora yönlendirilmesi, çocuklarımızın kendilerini yetiştirip ilçemizi, şehrimizi ve ülkemizi temsil etmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz. Malzeme, hoca, spor salonu ve daha birçok konuda sizlerin yanında olacağız. Yeter ki sizler spor yapmaya devam edin. Çünkü sizler spor yaparsanız hem yaşamlarınızda hem de eğitim hayatınızda çok daha başarılı olursunuz” ifadelerini kullandı.  
Karatay Belediye Başkanı Hasanı Kılca,Karatay Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Voleybol Takımı’nın antrenmanını izledi. Kulüp yöneticileri, voleybol takım antrenörü ve spor yapan çocuklarla bir araya gelen Başkan Hasan Kılca, “Karatayımızı, Konyamızı ve ülkemizi temsil edecek başarılı bir sporcu olmanız için Karatay Belediyesi olarak her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından yeniden canlandırılan Karatay Belediyesi Spor Kulübü, geleceğin sporcularının yetişmesi için büyük gayret sarf ediyor.

KARATAY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI OLACAK

Bu yıl Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Kick Boks, Teakwondo, Güreş ve Satranç olmak üzere toplamda 7 branştatoplamda 240 sporcunun bulunduğu Karatay Belediyesi Spor Kulübü’ne bağlı çocuklar, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi, Celalettin Karatay Eğitim Merkezi, Nihat Gün Sahası, Ulubatlı Hasan Spor Salonu ve 23 Nisan İlkokulu’nda lisanslı hocalar eşliğinde antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor.

BAŞKAN KILCA, VOLEYBOL TAKIMININ ANTRENMANINI İZLEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’ne giderek burada antrenman yapan Voleybol Takımı’yla bir araya geldi.

Karatay Belediyesi Spor Kulübü yöneticilerinin yanı sıra voleybol tamının antrenör ve sporcularıyla bir süre sohbet eden Başkan Hasan Kılca, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BİZLERİ VE GELECEĞİMİZİ SİZLER TEMSİL EDECEKSİNİZ

Hasan Kılca, geleceğin sporcularının yetişmesi ve başarılı bireyler olabilmeleri için Karatay Belediyesi olarak birçok çalışma yürüttüklerinin altını çizerek, Karatay Yaz Spor Okulu projesinin hayata geçmesi ve Karatay Belediyesi Spor Kulübü’nün yeniden canlandırılmasının da bunun bir parçası olduğuna vurgu yaptı.

Kılca, “Ben öncelikle bütün sporcularımıza can-ı gönülden başarılar diliyorum. Geleceğimiz ve ülkemiz sizlere emanet. İnanıyorum ki geleceğimizin başarılı sporcuları sizler olacaksınız. Her biriniz sadece bir sporcu değil, belki Cumhurbaşkanı, vali, doktor veya öğretmen olacaksınız. Ama öncelikle zihniniz kadar beden sağlığınızla da örnek olmalısınız. Buralar da işte bunun için iyi birer fırsattır diye düşünüyorum. Bu kapsamda bizler sizler için çalışıyoruz. Karatay Yaz Spor Okulu’yla bu yaz güzel bir başlangıç yaptık. Karatay Belediyesi Spor Kulübümüzü de yeniden canlandırdık. Kulübümüz bünyesinde birçok çocuğumuz ve gencimiz, pek çok branşta spor yapma imkânı buluyor. Bizler de Karatay Belediyesi olarak gençlerimizin spora yönlendirilmesi, çocuklarımızın kendilerini yetiştirip ilçemizi, şehrimizi ve ülkemizi temsil etmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz. Malzeme, hoca, spor salonu ve daha birçok konuda sizlerin yanında olacağız. Yeter ki sizler spor yapmaya devam edin. Çünkü sizler spor yaparsanız hem yaşamlarınızda hem de eğitim hayatınızda çok daha başarılı olursunuz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (