( (

Karatay Yaz Spor Okulları’nda Eğitimler Başladı

Bölge 01.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karatay Yaz Spor Okulları’nda Eğitimler Başladı

 Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da eşofmanını giyerek futbol branşına kaydını yaptıran çocukların ilk antrenmanına katıldı. Karatay Belediyesi’nin spora büyük önem verdiğini belirten Başkan Hasan Kılca, yaz spor okulları projesiyle hem önemli sporcuların yetişmesine katkı sağlamayı hem de çocukları teknolojinin getirdiği olumsuzluklardan uzak tutmayı amaçladıklarının altını çizdi.   Karataylı çocukların yaz tatillerinde sporla iç içe olması, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlanması ve çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Karatay Yaz Spor Okulları” açıldı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da eşofmanlarını giydi ve futbol branşına kaydını yapan öğrencilerin ilk günde yaptıkları antrenmana katıldı. BAŞKAN KILCA EŞOFMANLARINI GİYDİ ÖĞRENCİLERLE ANTRENMAN YAPTI   Karatay Yaz Spor Okulları’nda eğitim veren antrenör, öğrenci ve aileleriyle sohbet eden Başkan Hasan Kılca, sporcularla bir süre penaltı ve pas çalışması yaptı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Seçim Beyannamesi’nde Karatay’da yaz spor okullarının hayata geçirilmesiyle ilgili sözlerinin olduğunu hatırlatarak, bu sözlerinin gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMAK Başkan Kılca, “Ekibimizin 3 aylık ciddi bir çalışması sonucunda bugün itibariyle Karatay Yaz Spor Okullarımızı başlatmış olduk. 13 branşta hayata geçirdiğimiz yaz spor okullarına hemşehrilerimizin çok güzel ilgisi var. Şu anda da öğrencilerimiz ilk antrenmanlarını yapıyorlar. Tablet, bilgisayar, televizyon veya cep telefonları gibi teknolojik ürünlerin çocuklarımıza menfi yöndeki olumsuz etkilerini azaltmak adına sporu çok önemsiyoruz. Çünkü spor, çocuklarımızın hem bedenen hem de zihnen gelişimlerine çok önemli katkılar sağlıyor. Bunun yanında çocukların ülkemiz için daha iyi bireyler olmasına da güzel bir yol açmış oluyor. Bizler de bunun öneminin farkında olarak sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 13 BRANŞTA SPOR YAPMA FIRSATI 6 ile 16 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerin faydalandığı proje kapsamında öğrenciler; futbol, basketbol, voleybol, hentbol, yüzme, Wushu, Kung-Fu, jimnastik, Kick Boks, Karate, Taekwondo, masa tenisi ve Satranç’ın yer aldığı toplam 13 ayrı branştan dilediği alanı seçerek eğitim görmeye başladı.

 Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da eşofmanını giyerek futbol branşına kaydını yaptıran çocukların ilk antrenmanına katıldı. Karatay Belediyesi’nin spora büyük önem verdiğini belirten Başkan Hasan Kılca, yaz spor okulları projesiyle hem önemli sporcuların yetişmesine katkı sağlamayı hem de çocukları teknolojinin getirdiği olumsuzluklardan uzak tutmayı amaçladıklarının altını çizdi.  


Karataylı çocukların yaz tatillerinde sporla iç içe olması, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlanması ve çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Karatay Yaz Spor Okulları” açıldı.


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da eşofmanlarını giydi ve futbol branşına kaydını yapan öğrencilerin ilk günde yaptıkları antrenmana katıldı.


BAŞKAN KILCA EŞOFMANLARINI GİYDİ ÖĞRENCİLERLE ANTRENMAN YAPTI  


Karatay Yaz Spor Okulları’nda eğitim veren antrenör, öğrenci ve aileleriyle sohbet eden Başkan Hasan Kılca, sporcularla bir süre penaltı ve pas çalışması yaptı.


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Seçim Beyannamesi’nde Karatay’da yaz spor okullarının hayata geçirilmesiyle ilgili sözlerinin olduğunu hatırlatarak, bu sözlerinin gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMAK


Başkan Kılca, “Ekibimizin 3 aylık ciddi bir çalışması sonucunda bugün itibariyle Karatay Yaz Spor Okullarımızı başlatmış olduk. 13 branşta hayata geçirdiğimiz yaz spor okullarına hemşehrilerimizin çok güzel ilgisi var. Şu anda da öğrencilerimiz ilk antrenmanlarını yapıyorlar. Tablet, bilgisayar, televizyon veya cep telefonları gibi teknolojik ürünlerin çocuklarımıza menfi yöndeki olumsuz etkilerini azaltmak adına sporu çok önemsiyoruz. Çünkü spor, çocuklarımızın hem bedenen hem de zihnen gelişimlerine çok önemli katkılar sağlıyor. Bunun yanında çocukların ülkemiz için daha iyi bireyler olmasına da güzel bir yol açmış oluyor. Bizler de bunun öneminin farkında olarak sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


13 BRANŞTA SPOR YAPMA FIRSATI


6 ile 16 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerin faydalandığı proje kapsamında öğrenciler; futbol, basketbol, voleybol, hentbol, yüzme, Wushu, Kung-Fu, jimnastik, Kick Boks, Karate, Taekwondo, masa tenisi ve Satranç’ın yer aldığı toplam 13 ayrı branştan dilediği alanı seçerek eğitim görmeye başladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (