( (

Karataş, Yeterlilik Belgenizi Alın

İş Dünyası 11.12.2020 - 14:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karataş, Yeterlilik Belgenizi Alın

Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Üyelerine Mesleki Yeterlilik Belgelerini kazandırmaya devam ediyor.
Oda öncülüğünde Kaynakçılık Mesleği üzerine düzenlenen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarının ilk grubu üyelerin katılımı ile yazılı ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.   Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Bekir Karataş üyelerinin mesleki yeterlilik belgelerini rahat bir şekilde elde edebilmeleri için oda olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; “Oda olarak üyelerimizi bütün sıkıntılarında yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Kanunlarla yasallaşan Mesleki yeterlilik belgeleri içinde önderlik yaparak üyelerimizin belgelerini rahat bir şekilde elde etmeleri için harekete geçtik ve ilk olarak Oda öncülüğünde Kaynakçılık Mesleği üzerine düzenlenen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarının ilk grubu üyelerin katılımı ile yazılı ve uygulamalı olarak gerçekleştirdik. Çelik ve Alüminyum kaynakçısı olarak belge almak isteyen üyelerimiz için başvurular devam ediyor. Ayrıca Odamıza bağlı bütün esnaflarımız için aynı hassasiyeti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Üyelerimiz kayıt yaptırmadıysa odamızla iletişime geçsinler” dedi.
Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Üyelerine Mesleki Yeterlilik Belgelerini kazandırmaya devam ediyor.

Oda öncülüğünde Kaynakçılık Mesleği üzerine düzenlenen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarının ilk grubu üyelerin katılımı ile yazılı ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

 

Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Bekir Karataş üyelerinin mesleki yeterlilik belgelerini rahat bir şekilde elde edebilmeleri için oda olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; “Oda olarak üyelerimizi bütün sıkıntılarında yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Kanunlarla yasallaşan Mesleki yeterlilik belgeleri içinde önderlik yaparak üyelerimizin belgelerini rahat bir şekilde elde etmeleri için harekete geçtik ve ilk olarak Oda öncülüğünde Kaynakçılık Mesleği üzerine düzenlenen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarının ilk grubu üyelerin katılımı ile yazılı ve uygulamalı olarak gerçekleştirdik. Çelik ve Alüminyum kaynakçısı olarak belge almak isteyen üyelerimiz için başvurular devam ediyor. Ayrıca Odamıza bağlı bütün esnaflarımız için aynı hassasiyeti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Üyelerimiz kayıt yaptırmadıysa odamızla iletişime geçsinler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (