( (

Karaca’dan, Deva Partisi İl Kongresine Katılanlara Teşekkür

Bölge 01.12.2020 - 09:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karaca’dan, Deva Partisi İl Kongresine Katılanlara Teşekkür

Deva Partisinin 1. Konya il kongresinde yeniden Deva Partisi Konya İl Başkanı Seçilen Dr. Seyit Karaca, il kongresine katılanlara teşekkür ederek, Konya’nın Devasının Hazır olduğunu söyledi.
Deva Partisinin Konya il kongresinden sonra Konya’nın Devası hazır diyen Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Ülkemizin toprak büyüklüğü açısından birinci, 31 ilçesi ile İstanbul’dan sonra ikinci, nüfus bakımından ise yedinci iliyiz. Sanayi alt yapısının güçlü olması yanı sıra, KOBİ ağırlıklı bir şehiriz. Hizmet sektörü açısından da ciddi bir altyapıya sahibiz. Ancak bu büyüklükleri ile mütenasip olmayan ekonomik performansa sahip bir il olduğumuzu vurgulamak isterim. Bunun tek nedeni ise bunu sağlayacak kapasiteye sahip olmamıza rağmen, merkezî hükümet tarafından yıllar boyu ilimize hak ettiği değerin verilmemesidir. Deva Partisi olarak şehrimizin hak ettiği yatırımları alması için elimizden geleni yapacağız. Deva Partisi olarak zor aşamayı geçerek il kongremizi gerçekleştirdik. Artık Konya Devası hızardır diyoruz. Son derece verimli geçen kongremizin yapıldığı gün Genel Başkanımız Ali Babacan’la birlikte Konya basını, İşadamları ve STK temsilcileri, Kadınlarla ve gençlerle biraya gelerek, sorularını dinledik.  Bu toplantılarda ülkemizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında katılımcılardan bilgi edindik. Bundan sonra daha fazla çalışarak teşkilatlanma çalışmalarımızı tüm ilçelerimizde tamamlayacağız. Partimizin ülke sorunları konusundaki tespitlerini ve çözüm önerilerini halkımıza anlatacağız. Konya’nın tüm ilçelerini ve tüm mahallelerini karış karış gezeceğiz. Geçmiş tecrübelerimiz gösteriyor ki Anadolu insanı kendisine gelen siyasetçiyi bağrına basmakta ve derdini dinleyene gereken değeri sandıkta vermektedir. Kongremize katılarak bizlere destek veren Genel Başkanımız Ali Babacan’a, genel merkez teşkilatımıza, bugüne kadar teşkilat oluşumu ve kongre dönemimizde bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Genel Merkez Kurucular Kurulu ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Mahmut Sami Topbaş’a, bugüne kadar yola çıktığımız arkadaşlarımıza, yeni göreve gelen arkadaşlarıma, il ve ilçe başkanlarımıza, CHP, İyi Parti, SP, GP, BBP, AP, Anavatan Partisi il başkanlarına, STK temsilcileriyle birlikte partililerimizle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.   İl kongresinde Deva Partisi Konya il başkanı olarak Dr. Seyit Karaca yeniden seçilerek, güven tazelerken, yönetim kurulu üyeleri de,         Sefa Çoşkun,  Ahmet Elden, Tuğba Tuncer Atar,  Abdullah Yıldız, Bayraktar Aydın, Büşra Yıldız, Erman Alparslan Emil, Fatih Kıymet, Fikret Dikkaya, Hasan Bestil, Hasan Özyurt, Hayriye Oflaz, İsmail Kayhan, Kasım Küçükkaraca, Mithat Balcı, Muharrem İlhan, Muhittin Koraş, Murat Gülmez, Mustafa Aykut Çolakoğlu, Mustafa Güven, Osman Demirtaş, Sıtkı Kars, Kazım Torlak, Cihan Orhan, Cansu Temizel, Bahri Deniz Akbal, Fatih Keskin, Ahmet Çil, Dursun Yeşilkaş, Begüm Özağır, Sümeyye Nur Kara, Mesuthan Boyalı, Mustafa Harmancı, Mahmut Çağlı, Levent Canca, Ahmet Çeçen, Huzeyfe Ceylan, Ahmet Okumuş, Betül Tanoğlu ve Mehmet Güler ‘den oluşuyor.
Deva Partisinin 1. Konya il kongresinde yeniden Deva Partisi Konya İl Başkanı Seçilen Dr. Seyit Karaca, il kongresine katılanlara teşekkür ederek, Konya’nın Devasının Hazır olduğunu söyledi.

Deva Partisinin Konya il kongresinden sonra Konya’nın Devası hazır diyen Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Ülkemizin toprak büyüklüğü açısından birinci, 31 ilçesi ile İstanbul’dan sonra ikinci, nüfus bakımından ise yedinci iliyiz. Sanayi alt yapısının güçlü olması yanı sıra, KOBİ ağırlıklı bir şehiriz. Hizmet sektörü açısından da ciddi bir altyapıya sahibiz. Ancak bu büyüklükleri ile mütenasip olmayan ekonomik performansa sahip bir il olduğumuzu vurgulamak isterim. Bunun tek nedeni ise bunu sağlayacak kapasiteye sahip olmamıza rağmen, merkezî hükümet tarafından yıllar boyu ilimize hak ettiği değerin verilmemesidir. Deva Partisi olarak şehrimizin hak ettiği yatırımları alması için elimizden geleni yapacağız. Deva Partisi olarak zor aşamayı geçerek il kongremizi gerçekleştirdik. Artık Konya Devası hızardır diyoruz. Son derece verimli geçen kongremizin yapıldığı gün Genel Başkanımız Ali Babacan’la birlikte Konya basını, İşadamları ve STK temsilcileri, Kadınlarla ve gençlerle biraya gelerek, sorularını dinledik.  Bu toplantılarda ülkemizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında katılımcılardan bilgi edindik. Bundan sonra daha fazla çalışarak teşkilatlanma çalışmalarımızı tüm ilçelerimizde tamamlayacağız. Partimizin ülke sorunları konusundaki tespitlerini ve çözüm önerilerini halkımıza anlatacağız. Konya’nın tüm ilçelerini ve tüm mahallelerini karış karış gezeceğiz. Geçmiş tecrübelerimiz gösteriyor ki Anadolu insanı kendisine gelen siyasetçiyi bağrına basmakta ve derdini dinleyene gereken değeri sandıkta vermektedir. Kongremize katılarak bizlere destek veren Genel Başkanımız Ali Babacan’a, genel merkez teşkilatımıza, bugüne kadar teşkilat oluşumu ve kongre dönemimizde bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Genel Merkez Kurucular Kurulu ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Mahmut Sami Topbaş’a, bugüne kadar yola çıktığımız arkadaşlarımıza, yeni göreve gelen arkadaşlarıma, il ve ilçe başkanlarımıza, CHP, İyi Parti, SP, GP, BBP, AP, Anavatan Partisi il başkanlarına, STK temsilcileriyle birlikte partililerimizle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

İl kongresinde Deva Partisi Konya il başkanı olarak Dr. Seyit Karaca yeniden seçilerek, güven tazelerken, yönetim kurulu üyeleri de,         Sefa Çoşkun,  Ahmet Elden, Tuğba Tuncer Atar,  Abdullah Yıldız, Bayraktar Aydın, Büşra Yıldız, Erman Alparslan Emil, Fatih Kıymet, Fikret Dikkaya, Hasan Bestil, Hasan Özyurt, Hayriye Oflaz, İsmail Kayhan, Kasım Küçükkaraca, Mithat Balcı, Muharrem İlhan, Muhittin Koraş, Murat Gülmez, Mustafa Aykut Çolakoğlu, Mustafa Güven, Osman Demirtaş, Sıtkı Kars, Kazım Torlak, Cihan Orhan, Cansu Temizel, Bahri Deniz Akbal, Fatih Keskin, Ahmet Çil, Dursun Yeşilkaş, Begüm Özağır, Sümeyye Nur Kara, Mesuthan Boyalı, Mustafa Harmancı, Mahmut Çağlı, Levent Canca, Ahmet Çeçen, Huzeyfe Ceylan, Ahmet Okumuş, Betül Tanoğlu ve Mehmet Güler ‘den oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (