( (

Karabacak; “Minibüsçü Evinde, Llütfen Sende Evde Kal Konya’m”

Gündem 27.03.2020 - 15:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karabacak; “Minibüsçü Evinde, Llütfen Sende Evde Kal Konya’m”

KONESOB ve Konya Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, Koronavirüs nedeniyle Konyalılara evde kalmaya davet ederek, Minibüsçü Evinde, lütfen Sende Evde Kal Konya’m çağrısında bulundu.
Konya Minibüsçüler Odasının aldığı bir kararla Konya’da Pazar günü şehir içinde dolmuşlar çalışmayarak, yolcu taşamayacaktır. Konuyla ilgili sosyal medyada paylaşım yapan KONESOB ve Konya Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, “Bu Pazar Müsait bir yerde EVİMİZDE duracağız. Oda olarak aldığımız kararla Pazar günü hiçbir dolmuş hattımız çalışmayıp, yolcuda taşımayacaktır. Koronavirüs salgını nedeniyle böyle bir karar aldık. Umarız Konyalı hemşerilerimizin bu çağrımıza uyarak, evde kalır. Çünkü hemşerilerimizin sağlığı için Biz Evde kalıyoruz. Sizde evde kalın. Her daim, her şart ve koşulda kesintisiz ulaşım hizmetini Konya’mıza sunmuş olan Minibüsçü Esnafımız, bu zorlu süreçte yine sorumluluk alarak Evde Kal çağrılarına duyarsız kalmayıp, Pazar gününe özel olmak üzere Evde Kalma kararı almış olup, seferlerimiz Pazartesi günü aynı sorumluluk ve Hükümetimizin almış olduğu tedbir kararlarıyla devam edecektir” dedi.
KONESOB ve Konya Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, Koronavirüs nedeniyle Konyalılara evde kalmaya davet ederek, Minibüsçü Evinde, lütfen Sende Evde Kal Konya’m çağrısında bulundu.

Konya Minibüsçüler Odasının aldığı bir kararla Konya’da Pazar günü şehir içinde dolmuşlar çalışmayarak, yolcu taşamayacaktır.

Konuyla ilgili sosyal medyada paylaşım yapan KONESOB ve Konya Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, “Bu Pazar Müsait bir yerde EVİMİZDE duracağız. Oda olarak aldığımız kararla Pazar günü hiçbir dolmuş hattımız çalışmayıp, yolcuda taşımayacaktır. Koronavirüs salgını nedeniyle böyle bir karar aldık. Umarız Konyalı hemşerilerimizin bu çağrımıza uyarak, evde kalır. Çünkü hemşerilerimizin sağlığı için Biz Evde kalıyoruz. Sizde evde kalın. Her daim, her şart ve koşulda kesintisiz ulaşım hizmetini Konya’mıza sunmuş olan Minibüsçü Esnafımız, bu zorlu süreçte yine sorumluluk alarak Evde Kal çağrılarına duyarsız kalmayıp, Pazar gününe özel olmak üzere Evde Kalma kararı almış olup, seferlerimiz Pazartesi günü aynı sorumluluk ve Hükümetimizin almış olduğu tedbir kararlarıyla devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (