( (

Kanal 42 de Neler Oluyor? Kerem İşkan ve Hasan Güden İstifa Etti

Bölge 15.04.2020 - 23:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kanal 42 de Neler Oluyor? Kerem İşkan ve Hasan Güden İstifa Etti

Kanal 42 Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve İletişim Koordinatörü Hasan Güden, kanal'dan ayırdıklarını açıkladı.
İstifalarla birlikte medya dünyasındaki değişimleri ve beraberinde Televizyon yayıncılığının bitişini getiriyor.   Kanal 42 Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve İletişim Koordinatörü Hasan Güden kanalla yollarını ayırdıklarını açıkladı.    Ana habere yeni bir yüz ve sunum ile heyecan ve samimiyet getiren Kerem İşkan ve Reklam gelirlerini artıran Güden’in istifasını yeni istifaların izlemesi beklenirken, Kerem İşkan sosyal medyada yaptığı paylaşımla “Kanalla fikir ayrılıklarımız derinleşmişti. Yollarımızı ayırma kararı verdik.” dedi.
Kanal 42 Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve İletişim Koordinatörü Hasan Güden, kanal'dan ayırdıklarını açıkladı.

İstifalarla birlikte medya dünyasındaki değişimleri ve beraberinde Televizyon yayıncılığının bitişini getiriyor.

 

Kanal 42 Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve İletişim Koordinatörü Hasan Güden kanalla yollarını ayırdıklarını açıkladı.

 

 Ana habere yeni bir yüz ve sunum ile heyecan ve samimiyet getiren Kerem İşkan ve Reklam gelirlerini artıran Güden’in istifasını yeni istifaların izlemesi beklenirken, Kerem İşkan sosyal medyada yaptığı paylaşımla “Kanalla fikir ayrılıklarımız derinleşmişti. Yollarımızı ayırma kararı verdik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (