( (

“Kalbime Gömerim O Zaman” Bestesiyle Geri Döndü

Magazin 16.04.2021 - 10:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

“Kalbime Gömerim O Zaman” Bestesiyle Geri Döndü

Yaklaşık 14 yıl önce, seslendirdiği “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısıyla popülerlik yakalayan ve dijital platformlarda dinlenme rekorları kıran ve Gökçe Kırgız, dinleyicilerine sürpriz yaparak şarkısını yeniden seslendirdi.
 Yaşanılan hukuki süreçten dolayı “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısının sözleri kullanılamadığı için bestesinin üzerine yeniden kendisi sözler yazdı. Barış Engürlü düzenlemesiyle, Ozan Oskay’ın yapımcılığında Boğaziçi Tunera işbirliği ile hazırlanan “Adını Anmam” adlı yeni proje tüm dijital platformlarda yerini aldı. Başarılı şarkıcı Gökçe Kırgız, bundan sonra uzun bir ara vermeyeceğini ve müzik çalışmalarını hız kesmeden art arda yayınlayacağını müjdeledi.   ADINI ANMAM Çoktan bitmiş aslında anladım.. Belki de bu aşkı çok zorladım... Sözlerin bir faydası yok duymadın.. Artık ben de vazgeçtim sormadım Bitti seni kalbime sakladım.. Adını da anmam bir daha Yoluna da cıkmam bir daha Aşk dediğinde neymiş sanki Bak işte geldik sonuna Yanına kalır mı sanmam Bu yarayı artık sarmam O gülüşe bir daha kanmam Yok artık ardıma bakmam... Görmedim, Ne de körmüş gözlerim Belki de hiç beni sevmedin Senin kendi dünyanmış tek gerçeğin O dünyada bana yer veremedin Kaderin de önüne geçemedim
Yaklaşık 14 yıl önce, seslendirdiği “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısıyla popülerlik yakalayan ve dijital platformlarda dinlenme rekorları kıran ve Gökçe Kırgız, dinleyicilerine sürpriz yaparak şarkısını yeniden seslendirdi.

 Yaşanılan hukuki süreçten dolayı “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısının sözleri kullanılamadığı için bestesinin üzerine yeniden kendisi sözler yazdı. Barış Engürlü düzenlemesiyle, Ozan Oskay’ın yapımcılığında Boğaziçi Tunera işbirliği ile hazırlanan “Adını Anmam” adlı yeni proje tüm dijital platformlarda yerini aldı. Başarılı şarkıcı Gökçe Kırgız, bundan sonra uzun bir ara vermeyeceğini ve müzik çalışmalarını hız kesmeden art arda yayınlayacağını müjdeledi.

 

ADINI ANMAM

Çoktan bitmiş aslında anladım..
Belki de bu aşkı çok zorladım...
Sözlerin bir faydası yok duymadın..
Artık ben de vazgeçtim sormadım
Bitti seni kalbime sakladım..

Adını da anmam bir daha
Yoluna da cıkmam bir daha
Aşk dediğinde neymiş sanki
Bak işte geldik sonuna

Yanına kalır mı sanmam
Bu yarayı artık sarmam
O gülüşe bir daha kanmam
Yok artık ardıma bakmam...

Görmedim, Ne de körmüş gözlerim
Belki de hiç beni sevmedin
Senin kendi dünyanmış tek gerçeğin
O dünyada bana yer veremedin
Kaderin de önüne geçemedim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (