( (

İzmir Zihinsel Engelliler Derneği Konya’yı Gezdi

Gündem 17.11.2019 - 12:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İzmir Zihinsel Engelliler Derneği Konya’yı Gezdi

İzmir Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Koruma Derneği Başkanı Hayrettin Yaşar ve üyeleri gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında Konya’yı ziyaret etti.
İzmir Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Koruma Derneği’nin düzenlediği geziye katılan 70 kişilik grup Mevlana Müzesi, Alâeddin Tepesi, 80 Binde Devri Âlem Parkı ve Meram Bağlarını ziyaret etti. Konya’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden İzmir zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Hayrettin Yaşar, dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek,“Biz dernek olarak projelerle hareket ediyoruz. Dernek bünyesinde çeşitli kurslarımız var. Özel bir grup ile beraberiz.  Bu insanlar istihdam edilemiyor, dolayısıyla ailelerin yükü çok fazla. Bu nedenle onların sosyalleşmesi adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. İstanbul, Bursa, İzmit, Gaziantep gezilerimiz oldu. Bu sene çok daha kalabalık bir grupla Konya’ya geldik. Mevlana Müzesi, Alâeddin Tepesi, 80 Binde Devri Âlem Parkı ve Meram Bağlarını ziyaret ettik. Bu ziyaretimizi özel arkadaşlarımıza moral olması için düzenledik. Konya çok temiz ve güzel bir şehir. Yerleşim düzenini çok beğendik,  belediye başkanına, ekibine ve Konya Valisine çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.   
İzmir Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Koruma Derneği Başkanı Hayrettin Yaşar ve üyeleri gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında Konya’yı ziyaret etti.

İzmir Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Koruma Derneği’nin düzenlediği geziye katılan 70 kişilik grup Mevlana Müzesi, Alâeddin Tepesi, 80 Binde Devri Âlem Parkı ve Meram Bağlarını ziyaret etti.

Konya’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden İzmir zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Hayrettin Yaşar, dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek,“Biz dernek olarak projelerle hareket ediyoruz. Dernek bünyesinde çeşitli kurslarımız var. Özel bir grup ile beraberiz.  Bu insanlar istihdam edilemiyor, dolayısıyla ailelerin yükü çok fazla. Bu nedenle onların sosyalleşmesi adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. İstanbul, Bursa, İzmit, Gaziantep gezilerimiz oldu. Bu sene çok daha kalabalık bir grupla Konya’ya geldik. Mevlana Müzesi, Alâeddin Tepesi, 80 Binde Devri Âlem Parkı ve Meram Bağlarını ziyaret ettik. Bu ziyaretimizi özel arkadaşlarımıza moral olması için düzenledik. Konya çok temiz ve güzel bir şehir. Yerleşim düzenini çok beğendik,  belediye başkanına, ekibine ve Konya Valisine çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (