( (

İYİ Parti'den Gelecek Partisi'ne Ziyaret

Bölge 06.10.2020 - 14:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İYİ Parti'den Gelecek Partisi'ne Ziyaret

İYİ Parti yönetimi, Gelecek Partisi yönetimini ziyaret ederek, yaptıkları kongrenin hayırlı olmasını temenni etti
İYİ Parti Konya İl Teşkilatı, Gelecek Partisi İl Teşkilatını ziyaret ederek, Gelecek Partisi’nin düzenleyeceği kongre için başarılara diledi. Ziyarette İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, il yöneticileri, İYİ Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Ehliz, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yöneticileri yer aldı. Birliktelikte gündeme dair konular değerlendirilirken, Başkan Tozoğlu, Gelecek Partisi’nin düzenleyeceği kongre için tebriklerini iletti. “GÜNDEME DAİR MESELELERİ KONUŞTUK” Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı'nı, yakın zamanda gerçekleştirdiği kongreyi tebrik etmek için ziyaret ettiklerini dile getiren Tozoğlu, "İl Başkanı Sn. Hasan Ekici ve kıymetli yöneticileri ile gündemdeki meseleler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri için Gelecek Partisi il teşkilatına teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.
İYİ Parti yönetimi, Gelecek Partisi yönetimini ziyaret ederek, yaptıkları kongrenin hayırlı olmasını temenni etti

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı, Gelecek Partisi İl Teşkilatını ziyaret ederek, Gelecek Partisi’nin düzenleyeceği kongre için başarılara diledi.

Ziyarette İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, il yöneticileri, İYİ Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Ehliz, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yöneticileri yer aldı. Birliktelikte gündeme dair konular değerlendirilirken, Başkan Tozoğlu, Gelecek Partisi’nin düzenleyeceği kongre için tebriklerini iletti.

“GÜNDEME DAİR MESELELERİ KONUŞTUK”

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı'nı, yakın zamanda gerçekleştirdiği kongreyi tebrik etmek için ziyaret ettiklerini dile getiren Tozoğlu, "İl Başkanı Sn. Hasan Ekici ve kıymetli yöneticileri ile gündemdeki meseleler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri için Gelecek Partisi il teşkilatına teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (